Tuesday , April 23 2024

Miley Cyrus, mai căutată decât Lady Gaga şi Megan Fox pe Yahoo

Cântăreaţa Miley Cyrus ocupă locul trei într-un clasament al celor mai căutate subiecte pe motorul online Yahoo!, în 2010, devansând vedete precum Lady Gaga, Megan Fox şi Justin Bieber. Pe primele poziţii ale clasamentului se află scurgerea de petrol din Golful Mexic şi Cupa Mondială la fotbal.
În topul primelor zece cei mai căutaţi termeni introduşi pe motorul de căutare Yahoo! în 2010 s-au mai numărat Kim Kardashian, Lady Gaga, iPhone, Megan Fox, Justin Bieber, American Idol şi Britney Spears.
Recent, cântăreaţa Miley Cyrus, în vârsă de numai 17 ani, a avut un show incendiar la premiile MTV Europe Music Awards 2010, fiind practic îmbrăcată doar în lenjerie.
Miley Cyrus, protagonista serialului “Hannah Montana” şi fiică a cântăreţului country Billy Ray Cyrus, s-a lansat în film şi muzică, după apariţia în acest serial. Serialul pentru adolescenţi “Hannah Montana” spune povestea unei tinere de liceu care duce o viaţă secretă ca star pop. Serialul, difuzat din anul 2006, are şi o versiune pentru marile ecrane, care a avut record de încasări în Statele Unite anul trecut.
În fiecare an, marile motoare de căutare Yahoo! şi Google prezintă o listă a celor mai populari termeni introduşi pentru căutare de internauţii din întreaga lume.

Vezi si

Un pub din Londra, menționat de Taylor Swift pe noul album, este sufocat de fanii artistei

Pubul “Câinele Negru din Vauxhall” (The Black Dog in Vauxhall) a cunoscut un succes neașteptat …