Friday , October 7 2022

Mila Kunis şi Macaulay Culkin s-au despărţit

Actorii Mila Kunis şi Macaulay Culkin au decis să înceapă anul 2011 pe cont propriu, punând capăt relaţiei lor care a durat opt ani, informează contactmusic.com.

Mila Kunis şi Macaulay Culkin au început o relaţie în anul 2002, iar despărţirea cuplului a fost confirmată de agentul de presă al actriţei americane.
“Despărţirea a fost amicală, iar ei au rămas buni prieteni”, a declarat acesta pentru New York Post.
Cei doi actori au avut o relaţie discretă şi au discutat foarte rar cu presa despre vieţile lor private, deşi Mila Kunis a declarat la un moment dat că Macaulay Culkin este “stânca solidă” din viaţa ei.
Milena “Mila” Kunis este o actriţă americană în vârstă de 27 de ani, născută în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul “That ’70 Show”. După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie “Family Guy”, Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă – “Forgetting Sarah Marshall”, “Max Payne” şi “The Book of Eli” -, însă rolul care pare că i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din “Black Swan”, pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria “cel mai bun tânăr actor” la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia din acest an. Pentru acelaşi rol, actriţa a fost nominalizată la Globul de Aur – la categoria “cea mai bună actriţă în rol secundar” – şi la premiile oferite de Sindicatul actorilor americani – SAG, la aceeaşi categorie.
Macaulay Culkin, în vârstă de 30 de ani, considerat în anii ’90 drept “copilul minune de la Hollywood”, a devenit celebru pe plan mondial graţie rolului Kevin McCallister din primele două filme din seria “Singur acasă”.

Vezi si

VIDEO. Peste 50 de vedete, printre care Juliette Binoche, Marion Cotillard și Isabelle Adjani, și-au tăiat părul, solidare cu protestul femeilor din Iran

Peste 50 de vedete din lumea filmului și a muzicii din Franța și-au tăiat părul …