Thursday , May 13 2021

Mii de romani se opun concertului Lady Gaga de la Bucuresti

“Suntem un popor creştin. Blasfemiile şi hulele sunt păcate împotriva Duhului Sfânt, care nu se iartă în veci, dacă nu sunt lepădate”, este prima motivaţie a petiţiei care a fost postată pe site-ul www.petitieonline.com, şi deja a strâns aproape 3000 de semnatari, care se opun concertului care va avea loc pe 16 august în Piaţa Constituţiei.
In petitie sunt enumerate principalele episoade în care Lady Gaga a avut acţiuni sau declaraţii împotriva creştinătăţii, citeaza cancan.ro. “Gay din toate ţările, uniţi-vă! Este timpul să pornim o revoluţie a iubirii!”, este una dintre declaraţiile incriminate, dată de Gaga în timpul unui concert care a avut loc în urmă cu un an la Roma.
De asemenea, este atacat şi modul în care cântăreaţa batjocoreşte simbolurile sfinte în mai multe din videoclipurile sale, în special Judas, Born this way şi Alejandro. Cel mai scandalos moment rămâne apariţia la premiile Grammy din 2011, când a fost adusă pe o cruce, purtând coarne, iar apoi a declarat: “Coarnele mele sunt reale”.
De asemenea, în 2010, Lady Gaga a apărut în New York Post întruchipându-l pe Iisus, sub titlul Gaga Christ. “Noi avem datoria să ne opunem prezenţei ei la Bucureşti, capitala unei ţări creştinate de apostolul Andrei. Nu are ce să caute aici cineva care batjocoreste jertfa Mântuitorului şi simbolurile sfinte. Ne-am face părtaşi la rătăcirea ei. Să semnăm împotriva desfăşurării concertului la Bucureşti!”, se notează în finalul petiţiei.

Vezi si

Dua Lipa, marea câștigătoare a Galei Brit Awards. Eveniment-pilot la Londra, cu mii de spectatori, fără distanțare și mască

Dua Lipa a fost marea câştigătoare la ediţia din acest an a galei Brit Awards, …