Friday , February 3 2023

Mii de fani au asistat, la Londra, la premiera mondiala a penultimului film din seria "Harry Potter"

Ploaia insistent\ [i vântul foarte rece nu au reu[it s\ înmoaie entuziasmul miilor de fani prezen]i la Londra, joi sear\, pentru a asista la premiera mondial\ a primei p\r]i “Harry Potter [i Talismanele Mor]ii”, capitolul final din seria “Harry Potter”, informeaz\ AFP.
“Dup\ zece ani, reu[im înc\ s\ însufle]im fanii”, a declarat Daniel Radcliffe, interpretul vr\jitorului Harry Potter, provocând isterie în rândul miilor de fani prezen]i în Leicester Square, o pia]\ din centrul Londrei, locul tradi]ional unde au loc premierele cinematografice din capitala Marii Britanii.
Înainte de lansarea oficial\ pe marile ecrane, programat\ pentru 19 noiembrie, starurile acestei francize au p\[it pe covorul ro[u cu ocazia acestei premiere mondiale a filmului “Harry Potter [i Talismanele Mor]ii: Partea I”, oprindu-se din când în când pentru a semna autografe [i pentru a acorda interviuri.
“Gra]ie vou\, copil\ria noastr\ a fost magic\”, se putea citi pe una dintre pancartele afi[ate în public. “Am citit toate c\r]ile, de multe ori, [i am v\zut toate filmele”, a declarat Sheba Saghir, în vârst\ de 23 de ani, prezent\ în Leicester Square înc\ de la primele ore ale dimine]ii de joi, tremurând de frig pe sub pelerina de ploaie pe care o purta.
Filmul “Harry Potter [i Talismanele Mor]ii: Partea I” este penultimul capitol al uneia dintre cele mai populare francize din istoria cinematografiei: cele [apte romane pe baza c\rora au fost produse filmele din aceast\ serie s-au vândut în peste 400 de milioane de exemplare, iar primele [ase filme din serie au ob]inut încas\ri de peste 4 miliarde de dolari pe plan mondial.
Scriitoarea britanic\ J. K. Rowling a fost refuzat\ de numero[i editori înainte de a-[i publica primul roman din serie – “Harry Potter [i Piatra Filozofal\”, în 1997. Cel de-al [aptelea roman din serie a fost împ\r]it în dou\ lungmetraje: primul a avut premiera mondial\ joi sear\, iar cel de-al doilea va fi lansat în iulie 2011.
Film\rile pentru “Harry Potter [i Talismanele Mor]ii: Partea II” s-au încheiat deja, iar pentru trioul Harry-Hermione-Ron se încheie un capitol care a durat peste zece ani.
“Ace[ti zece ani au fost extraordinari. Îmi va fi dor de toate aceste lucruri”, a declarat între dou\ autografe actorul Rupert Grint, în vârst\ de 22 de ani, interpretul lui Ron.

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …

One comment

  1. PROSTII, INFORMATII CORECT LUMEA,PREMIERA A FOST IN HOLBORN,SI AU FOST 800 PERSOANE…………