Friday , December 1 2023

Mii de fani au asistat, la Londra, la premiera mondiala a penultimului film din seria "Harry Potter"

Ploaia insistent\ [i vântul foarte rece nu au reu[it s\ înmoaie entuziasmul miilor de fani prezen]i la Londra, joi sear\, pentru a asista la premiera mondial\ a primei p\r]i “Harry Potter [i Talismanele Mor]ii”, capitolul final din seria “Harry Potter”, informeaz\ AFP.
“Dup\ zece ani, reu[im înc\ s\ însufle]im fanii”, a declarat Daniel Radcliffe, interpretul vr\jitorului Harry Potter, provocând isterie în rândul miilor de fani prezen]i în Leicester Square, o pia]\ din centrul Londrei, locul tradi]ional unde au loc premierele cinematografice din capitala Marii Britanii.
Înainte de lansarea oficial\ pe marile ecrane, programat\ pentru 19 noiembrie, starurile acestei francize au p\[it pe covorul ro[u cu ocazia acestei premiere mondiale a filmului “Harry Potter [i Talismanele Mor]ii: Partea I”, oprindu-se din când în când pentru a semna autografe [i pentru a acorda interviuri.
“Gra]ie vou\, copil\ria noastr\ a fost magic\”, se putea citi pe una dintre pancartele afi[ate în public. “Am citit toate c\r]ile, de multe ori, [i am v\zut toate filmele”, a declarat Sheba Saghir, în vârst\ de 23 de ani, prezent\ în Leicester Square înc\ de la primele ore ale dimine]ii de joi, tremurând de frig pe sub pelerina de ploaie pe care o purta.
Filmul “Harry Potter [i Talismanele Mor]ii: Partea I” este penultimul capitol al uneia dintre cele mai populare francize din istoria cinematografiei: cele [apte romane pe baza c\rora au fost produse filmele din aceast\ serie s-au vândut în peste 400 de milioane de exemplare, iar primele [ase filme din serie au ob]inut încas\ri de peste 4 miliarde de dolari pe plan mondial.
Scriitoarea britanic\ J. K. Rowling a fost refuzat\ de numero[i editori înainte de a-[i publica primul roman din serie – “Harry Potter [i Piatra Filozofal\”, în 1997. Cel de-al [aptelea roman din serie a fost împ\r]it în dou\ lungmetraje: primul a avut premiera mondial\ joi sear\, iar cel de-al doilea va fi lansat în iulie 2011.
Film\rile pentru “Harry Potter [i Talismanele Mor]ii: Partea II” s-au încheiat deja, iar pentru trioul Harry-Hermione-Ron se încheie un capitol care a durat peste zece ani.
“Ace[ti zece ani au fost extraordinari. Îmi va fi dor de toate aceste lucruri”, a declarat între dou\ autografe actorul Rupert Grint, în vârst\ de 22 de ani, interpretul lui Ron.

Vezi si

Jennifer Lopez lansează în februarie primul său album din ultimii 10 ani, “This is Me… Now”

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie mult-așteptatul album “This Is Me…. Now”, primul său …

One comment

  1. PROSTII, INFORMATII CORECT LUMEA,PREMIERA A FOST IN HOLBORN,SI AU FOST 800 PERSOANE…………