Tuesday , October 4 2022

Mihai Traistariu si-a facut implant de par in Turcia

Mihai Traistariu, alaturi de Catalin Maruta, prezentatorul emisiunii Happy Hour, au plecat saptamana trecuta in Istanbul, Turcia.
Artistul si-a facut un implant de par deoarece a suferit mereu din cauza faptului ca incepe sa chelească.
Acum opt ani, el a fost intr-o clinică din Romania pentru a-si face implant de par, dar operatia fost un esec si l-a lasat plin de cicatrici. “Sunt zone care ma dor si acum daca pun mana. Mi-au sectionat nervii. Nu pot sa cred ca aia cand m-a maltratat ma durea atat de tare ca am zis ca nu ma mai intorc. I-am zis ca ma doare atat de tare ca ma imi crapa capul”, a spus artistul despre experienta neplacuta din Romania, pentru “Happy Hour’.
Pe masa de operatie, Mihai Traistariu a spus ca nu l-a durut deloc: “M-am relaxat complet si nu simt absolut nimic. Simt ca umbla acolo cineva, dar nu stiu unde. Nu mai simt pielea capului, e super. Nu-mi bate inima, imi batea de frica. M-au durut primele 20 de injectii, a facut 105”, a spus Traistariu pe masa de operatie.
Mai mult, artistul a marturisit ca a inceput sa-si piarda parul de cand a murit mama lui, in 2006. “Eu am avut inainte parul lung si des, dar mi-a cazut cel mai mult dupa ce a murit mama, in 2006. Am avut un soc. Am iubit-o enorm, eu seman cu ea fizic. Am ramas socat si mi-am dat seama ca in loc sa ma plang cuiva, fratii mei se plangeau la mine. Atunci m-am ingrasat, in tei luni, 10 kilograme. Aveam 26 de ani, simteam ca imbatranesc”.
Imediat dupa difuzarea materialului la emisiunea Happy Hour, Mihai Traistariu a publicat mai multe fotografii pe contul personal de Facebook, in care le arata fanilor rezultatul operatiei.
cancan.ro

Vezi si

VIDEO FABULOS. Super-modelul Bella Hadid, îmbrăcată într-o rochie din lichid, chiar pe scenă, la Paris

Casa de modă Coperni a ridicat ștacheta în domeniul tehnologiei fashion la sfârșitul show-ului în …