Wednesday , May 12 2021

Mihai Traistariu si-a facut implant de par in Turcia

Mihai Traistariu, alaturi de Catalin Maruta, prezentatorul emisiunii Happy Hour, au plecat saptamana trecuta in Istanbul, Turcia.
Artistul si-a facut un implant de par deoarece a suferit mereu din cauza faptului ca incepe sa chelească.
Acum opt ani, el a fost intr-o clinică din Romania pentru a-si face implant de par, dar operatia fost un esec si l-a lasat plin de cicatrici. “Sunt zone care ma dor si acum daca pun mana. Mi-au sectionat nervii. Nu pot sa cred ca aia cand m-a maltratat ma durea atat de tare ca am zis ca nu ma mai intorc. I-am zis ca ma doare atat de tare ca ma imi crapa capul”, a spus artistul despre experienta neplacuta din Romania, pentru “Happy Hour’.
Pe masa de operatie, Mihai Traistariu a spus ca nu l-a durut deloc: “M-am relaxat complet si nu simt absolut nimic. Simt ca umbla acolo cineva, dar nu stiu unde. Nu mai simt pielea capului, e super. Nu-mi bate inima, imi batea de frica. M-au durut primele 20 de injectii, a facut 105”, a spus Traistariu pe masa de operatie.
Mai mult, artistul a marturisit ca a inceput sa-si piarda parul de cand a murit mama lui, in 2006. “Eu am avut inainte parul lung si des, dar mi-a cazut cel mai mult dupa ce a murit mama, in 2006. Am avut un soc. Am iubit-o enorm, eu seman cu ea fizic. Am ramas socat si mi-am dat seama ca in loc sa ma plang cuiva, fratii mei se plangeau la mine. Atunci m-am ingrasat, in tei luni, 10 kilograme. Aveam 26 de ani, simteam ca imbatranesc”.
Imediat dupa difuzarea materialului la emisiunea Happy Hour, Mihai Traistariu a publicat mai multe fotografii pe contul personal de Facebook, in care le arata fanilor rezultatul operatiei.
cancan.ro

Vezi si

Bennifer 2.0. Ben Affleck și Jennifer Lopez, escapadă romantică în Montana, la 17 ani de la despărțire

După ce au trecut prin atâtea, la 17 ani de la despărţire, Jennifer Lopez și …