Tuesday , May 28 2024

Mihai Petre, facut praf: E o pietricica scoasa de la rinichi! Show-ul ar trebui sa se numeasca "Dansez pentru Petre"

mihai-petre

Jurnalistul George Stanca il critica dur pe Mihai Petre, pe care il acuza de inlaturarea din juriul “Dansez pentru tine” a lui Cornel Patrichi si, mai nou, a lui Wilmark Rizzo Hernandez.
“Prima miscare de degradare a fost cea cu scoaterea celui mai mare specialist in dans, care e Cornel Patrichi. Nicidecum Mihai Petre, care e o pietricica scoasa de la rinichi, pusa langa o stanca din Ceahlau. Cine-i Petre? Un baiat simplu de la tara. Exigent”, a scris George Stanca intr-un articol, numit “pamflet”, pe Click.
Jurnalistul se intreaba cine este Mihai Petre pe langa Patrichi, care a fost lider al unei generatii.
“Un craniu cu chip frumos, pus intr-un rol. Asa cum Brenciu (Horia Brenciu – n.red.) e mascariciul de geniu – dar e profesionist! – la ‘Vocea’ (Vocea Romaniei – n.red.), tu esti calaul de la ‘Dansez… (Dansez pentru tine – n.red.) ‘”, a continuat el.
Cornel Patrichi arunca bomba: Wilmark dadea note comandate la Dansez pentru tine
George Stanca mai spune ca Mihai Petre a fost prea zelos, “prea sarba” si plin de sine. El adauga ca dupa ce producatorii emisiunii au adus-o in juriu pe sotia juratului, Elwira, show-ul ar trebui sa se numeasca “Dansez pentru Petre”.
“Dar nu dupa aceste calitati am inceput sa te detest. Ci dupa ceea ce iti denota figura. Caracterul de nivel sub zero. (…) Acum cand s-a eliminat, tot pidosnic, tot jegos, un alt profesionist, Wilmark, vom avea desigur PetreCoop. Dansez pentru Petre.
Constat ca emisiunea imbatraneste urat. Seamana cu un castel darapanat de babe si stafii populat. Iti vine sa dai cu Petre-n el. Vai! Am aflat ca joci si-n filmele PRO. Adica esti actor”, a incheiat jurnalistul.

Vezi si

Actrița Judi Dench nu mai acceptă roluri pentru că nu mai vede, după 65 de ani de carieră

După ce în urmă cu un an spunea că, deși nu mai vede bine, nu …