Tuesday , January 31 2023

Mihai Gainusa si Dezbracatu' au plecat de la "Cronica carcotasilor"

gainusa-dezbracatu

Mihai Găinuşă şi Cătălin Dezbrăcatu’ au ales să părăsească echipa emisiunii Cronica cârcotaşilor de la Prima TV. Anunţul a fost făcut chiar de Şerban Huidu.
Bombă pe piaţa mass media din România: Mihai Găinuşă şi Codrut Keghes, alias Cătălin Dezbrăcatu’, au plecat de la emisiunea care i-a făcut celebri: Cronica cârcotaşilor.
Şerban Huidu a scris miercuri seară pe contul său de Facebook: “Am trait ieri si azi unele dintre cele mai amare zile ale vietii mele! Mihai Gainusa si Dezbracatu’ au ales în fata tuturor colegilor să părăsească echipa Cronicii, în care, citez: “Nu se mai regăseau”! Probabil vor urma şi alţii sau nu… Rămân anii de muncă, ideea şi o emisiune care încearcă să meargă mai departe! Dacă va reuşi voi decideti! Le multumesc în numele tuturor colegilor (nu puţini si nu atat de vizuali) pentru ce au facut şi pentru anii frumosi petrecuţi impreuna şi le urez succes!”.
Contactat de Libertatea.ro, Şerban Huidu a mai adăugat, dând de înţeles că a fost luat prin surprindere: “Anunţul a fost făcut ieri şi nu au dat mai multe amănunte. Vom vedea ce vom face pe viitor”. Întrebat de ce nu a fost Găinuşă cel care să anunţe public acest lucru, Huidu s-a limitat în a spune: “Trebuia să-şi asume cineva şi acela am fost eu”.

Vezi si

Actorul Ryan Reynolds, entuziasmat de experiența ca patron de club de fotbal din Marea Britanie

Actorul canadian Ryan Reynolds, cunoscut mai ales pentru rolurile din Deadpool, Definitely Maybe, The Proposal, …