Tuesday , September 21 2021

Mihai Albu, distrus dupa divort: "In adancul sufletului as vrea sa ma impac cu Iulia, sa se intoarca acasa"

albu

La trei săptămâni după divorţ, creatorul de încălţăminte Mihai Albu (50 de ani) spune că regretă că s-a despărţit de Iulia (30 de ani). Ba chiar face primul pas şi îi propune fostei neveste să se întoarcă acasă.
La finele lunii martie, Mihai Albu şi, la acea vreme, soţia lui, Iulia, au călcat pragul unui birou notarial pentru a divorţa. Însă singurătatea l-a cam dat gata pe designer. “Mă simt vinovat că am acceptat să divorţez, mai ales că îmi e foarte dor de fetiţa mea, Mikaela. Poate dacă nu semnam eu, nici Iulia nu ar fi semnat. Nu mi-e ruşine să recunosc că undeva, în adâncul sufletului, aş vrea să mă împac cu Iulia, să se întoarcă acasă, să fie lucrurile bine între noi şi să fim iar o familie. Recunosc, de asemenea, că mi-e greu să vin acasă şi să găsesc casa goală. Nu pot să spun că sunt bine, pentru că nu sunt bine şi mă doare. Am slăbit 8 kilograme în câteva zile, nu-mi vine să cred că este atât de greu. Vă spun sincer că regret faptul că am semnat hârtiile de divorţ”, a spus, cu glasul stins, celebrul designer.
Mihai ne-a explicat şi cum s-a ajuns la divorţ. “Am încercat cât am putut să-mi salvez căsnicia. Deşi erau multe lucruri care mă deranjau, am trecut cu vederea şi am încercat să aplanez conflictele iscate între noi. Dorinţa Iuliei a fost să apară cu orice preţ în presă, eu nu am prea fost de acord, dar pentru a avea linişte am lăsat- o. Din păcate, în ultimul an au fost multe discuţii între noi şi am ajuns de comun acord să ne separăm”, a mărturisit Albu, care a dezvăluit că a ratat un eveniment extrem de important pentru cariera lui chiar în ziua în care a semnat actele la notar: “Divorţul s-a pronunţat chiar în ziua deschiderii oficiale a unei expoziţii la Leipzig, Germania, unde trebuia să fiu prezent. Însă viaţa personală e mai importantă decât cariera şi nu am mai plecat”.
“Convenisem cu ea să nu facem scandal în presă şi sunt dezamăgit că în fiecare zi mai apare o ştire de scandal, ba cu maşina, ba cu pantofii, ba cu cartelele telefonice. Nu înţeleg de ce face Iulia atâta tărăboi şi scoate la iveală lucruri care nu ne fac cinste. Şi de ce toate ştirile în care apare sunt legate de mine. Dacă vrea să se vadă în ziare, să facă lucruri care nu au legătură cu mine. În felul acesta îşi poate crea un nume al ei, fără a ieşi în faţă cu lucruri care ţin de intimitatea noastră”, a mai spus designerul.
libertatea.ro

Vezi si

Antonio Banderas, alături de fiica sa Stella pe covorul roșu

Antonio Banderas a mers alături de fiica lui pe covorul roșu la ceremonia de deschidere …