Saturday , September 18 2021

Mihai Albu dezvaluie adevaratul motiv al despartirii de Iulia: "S-a apucat de o facultate la zi la 31 de ani, s-a angrenat in proiecte si a lasat familia pe locul 2"

Designerul sustine ca fosta lui sotie se ocupa mai multe de cariera decat de familie. El spune ca nu mai petreceau timp impreuna si ca ajunsesera sa se intalneasca mai mult la proiecte pe care le aveau impreuna decat acasa.

“Nu ne impacam, mergem pana la capat, in principiu am demarat actele, la noi nu  a fost ruptura din lipsa dragostei, ci de timp petrecut impreuna, care nu ca ne-a indepartat, dar ne-a macinat. S-a angrenat in niste prioiecte si a trecut familia pe locul doi si eu sunt un tip ocupat, ea a fost mai ocupata decat mine, daca a ales sa faca o facultate la zi, dar nu e timp, la 31 de ani nu mai faci facultate la zi, eu o sustin, dar unde mai e viata de familie? Cand ne vedeam din cand in cand erau certuri, nici nu mai aveam timp sa mai discutam de familie. Am zis sa gasim o cale si am ajuns la solutia asta, nu am prins-o cu altul si nu am prins-o cu altul. Am ajuns sa ne vedem mai des cand aveam proiecte impreuna, nu e normal. Mi se pare ca am ales o cale foarte buna, pe care si ea a acceptat-o”
a spus Mihai Albu pentru WOWbiz.

Vezi si

John Malkovich va interpreta rolul dirijorului român Sergiu Celibidache

Celebrul actor american John Malkovich va interpreta rolul legendarului dirijor român Sergiu Celibidache într-un nou …