Tuesday , July 5 2022

Mihaela si Dani, vacanta in Turcia si la Monte Carlo

Mihaela Rădulescu (43 de ani) şi Dani Oţil (32 de ani) şi-au petrecut vara împreună. După o vacanţă în Turcia, unde pentru a simţi adrenalina la cote maxime au făcut sporturi extreme, cei doi îndrăgostiţi s-au relaxat la Monte Carlo.
În ciuda zvonurilor conform cărora s-ar fi despărţit, Mihaela Rădulescu şi iubitul ei, Dani Oţil, s-au distrat recent într-o vacanţă la Monte Carlo, oraşul în care diva s-a mutat acum câţiva ani. Frumoasa prezentatoare şi iubitul ei au fost văzuţi de mai multe persoane pe plaja pe care îşi permit să stea la soare doar oamenii bogaţi. Cei doi s-au distrat în oraşul celebrităţilor mai bine de o săptămână.
Înainte de vacanţa la Monte Carlo, Mihaela şi Dani au mai petrecut un sejur şi într-un loc exotic, pe insula turcească Gökçeada, căutată de amatorii sporturilor extreme. Născuţi în august, Mihaela la începutul lunii, iar Dani, la sfârşitul acesteia, cei doi au decis să-şi serbeze împreună aniversările, departe de ţară. Mihaela a împlinit 43 de ani pe 3 august, iar Dani Oţil, care s-a reîntors, de câteva zile, pe platourile de filmare de la “X Factor”, a împlinit 32 de ani pe 24 august.
libertatea.ro

Vezi si

După Netflix, și HBO face economii. HBO Max opreşte producţiile din multe ţări europene

Warner Bros. Discovery a oprit producţia de conţinut local din multe ţări europene, inclusiv România, …