Sunday , February 5 2023

Mihaela Radulescu va face naveta pentru noua ei emisiune de la Realitatea TV. Afla secretele noii productii

Omul de televiziune Mihai Tatulici a prezentat pentru “Adevărul” amănunte referitoare la noua emisiune a Mihaela Rădulescu, pe care ar urma să o prezinte la Realitatea TV.
“Potenţialul Mihaelei este foarte mare. Mie mi s-a părut că a ieşit prematur din viaţa de televiziune şi a durat ceva până am convins-o să revină. Având un copil mic de care se ocupă, este destul de complicat până şi să-i aranjezi avioanele de la Monte Carlo la Bucureşti şi retur”, a declarat Mihai Tatulici.
„Relaţia este construită pe baza vechii amiciţii dintre mine şi Mihaela. O cunosc foarte bine, ştiu potenţialul ei şi am lucrat cu foarte mare plăcere şi la format, şi la rubrici”, a mai spus Tatulici pentru “Adevărul”.
El a precizat că noul program va fi transmis săptămânal, în intervalul 14-17, şi va fi adaptată specificului televiziunii de ştiri.
“Este un format nou, foarte performant, «infotainment». Sunt multe informaţii din foarte multe domenii, legate de familie. În general, sunt invitate mari personalităţi. Emisiunea va fi condimentată cu foarte multe materiale informative, reportaje, foarte multă publicistică”, a explicat omul de televiziune.
Suportul tehnic este asigurat de Realitatea TV, echipa redacţională este subordonată companiei de producţie cu care lucrează Mihaela Rădulescu, aceeaşi care a produs şi emisiunile realizate până acum la Antena 1. Mihai Tatulici va fi producător delegat, supervizând toate procesele.
„Lucrăm pe internet toată săptămâna. În acest fel, Mihaela controlează evoluţia producţiei, vine în Bucureşti vineri sau sâmbătă şi pleacă luni, în fiecare săptămână”, a completat Mihai Tatulici.
Mihaela Rădulescu nu a dorit comenteze acest subiect.

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …