Thursday , September 29 2022

Mihaela Radulescu va aparea in noua editie X-Factor. Va fi sfatuitoarea grupei lui Cheloo

radulescu-cheloo

Mihaela Rădulescu a postat pe Facebook două fotografii în care apare în cadrul emisiunii X-Factor România. Aceasta pregăteşte o surpriză în următorea ediţie, fiind invitata rapper-ului Cheloo pentru a “tria” şi sfătui concurenţii.
Mihaela Rădulescu urmează să apară în una dintre viitoarele ediţii ale emisiunii X-Factor, de la Antena 1, în calitate de invitată a unuia dintre juraţi, nimeni altul decât rapperul Cheloo. Alegerea controversatului artist o miră chiar şi pe divă, care a postat un mesaj şi două fotografii pe Facebook, pentru a consemna evenimentul în analelele virtualului.
“Cheloo şi eu, pe aceeaşi canapea…. Pare ciudat, dar…el a vrut ! Fiecare membru din juriul X Factor aduce un invitat-surpriză pentru concurenţii lui, exact când se decide cine rămâne în Gală. Cheloo m-a vrut pe mine. Am zis…bip:) şi am venit ! Super concurenţi anul ăsta, cel puţin la grupurile lui Cheloo (doar pe ei am avut voie să-i văd) ! Cheloo….adorabil …bip:)))) A fost cam interesant sa-mi petrec 8 ore cu Cheloo si cu toate bip-urile lui…… si cu toate armurile lui…”, a scris Mihaela pe Facebook.
libertatea.ro

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …