Thursday , December 8 2022

Mihaela Radulescu si Dani vor petrece vara impreuna. Vedeta va face parte din juriul selectiei X Factor

mihaela-dani

Pentru Mihaela Rădulescu (44 de ani) şi Dani Oţil (33 de ani) se anunţă o vară cât se poate de fierbinte. Cei doi vor pleca împreună prin toată ţara, pentru a descoperi posibilul câştigător al show-ului “X Factor”, de la Antena 1. Mai mult, diva stabilită în Monaco va face parte din juriul ce va desemna concurenţii ce vor trece de preselecţii.
În cei şase ani de relaţie, Mihaela şi Dani s-au obişnuit deja să stea mai mult despărţiţi decât împreună.
Ea locuieşte în paradisul milionarilor, la Monte Carlo, alături de fiul ei, Ayan, iar el este vedetă TV în România, cu un job stabil la Antena 1 şi cu un salariu onorabil.
Astfel că pentru Mihaela Rădulescu şi mai tânărul său iubit, Dani Oţil, va fi vara lor. Motivul? Cei doi vor petrece foarte mult timp împreună, urmând a cutreiera ţara în lung şi-n lat, nu pentru a-i descoperi frumuseţile, ci doar talentele vocale ascunse ale României.
Mai precis, Mihaela şi Dani vor îmbina utilul cu plăcutul, dat fiind faptul că ei se vor deplasa dintr- un oraş în altul cu caravana de la “X Factor”.
Diva va face chiar parte din juriu, dar doar din cel ce va desemna concurenţii ce vor trece de preselecţii şi va primi şi un onorariu pe măsura numelui său.
În ceea ce-l priveşte pe Dani, acesta va face deplasarea în calitate de coprezentator, alături de Răzvan Simion.
libertatea.ro
 

Vezi si

Utilizatorii de WhatsApp vor putea folosi și avataruri 3D personalizate

​WhatsApp a anunțat lansarea de avataruri 3D care pot fi utilizate drept poză de profil …