Monday , November 28 2022

Mihaela Radulescu si Dani Otil merg de Paste la manastirile din Moldova si la parinti

mihaela-dani

Chiar dacă nu sunt luaţi cu acte, Mihaela Rădulescu (43 de ani) şi Dani Oţil (33 de ani) au început să se comporte ca şi cum ar fi căsătoriţi. Ei au renunţat să-şi petreacă sărbătorile ca doi porumbei în favoarea reuniunilor familiale. Astfel că anul acesta, de Paşte, vor merge să ia Lumină la Piatra Neamţ, la rudele Mihaelei. Din program nu vor lipsi vizitele la câteva mănăstiri din zonă.
Veneţia. Aceasta a fost destinaţia aleasă de Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil pentru a petrece Paştele. Însă, după ce s-au gândit ei mai bine, au renunţat la zilele de răsfăţ din oraşul îndrăgostiţilor pentru a putea fi alături de familiile lor în aceste zile de sărbătoare. Asa că, de Înviere, îndrăgostiţii vor merge la Piatra Neamţ, acolo unde sunt părinţii şi fratele Mihaelei.
Pe lângă masa în familie, din programul celor doi fac parte şi vizite la mănăstirile din Moldova.
În popor se spune că, dacă treci pragul, te rogi şi dai acatiste în toate mănăstirile din Moldova, vei avea parte de o familie numeroasă, noroc în dragoste şi în afaceri. Şi cum o recunoaşte mereu în emisiunile pe care le realizează, Dani îşi doreşte o familie numeroasă.
Surse din anturajul celor doi au declarat pentru Libertatea că Mihaela şi Dani vor petrece câteva zile şi în Reşiţa, acolo unde locuiesc părinţii prezentatorului matinalului de la Antena 1. Aceştia îşi întâmpină întotdeauna “nora” cu pălincă de cireşe şi pâine cu sare, aşa cum se obişnuieşte în Ardeal.

Vezi si

Dua Lipa a primit cetățenia albaneză

Preşedintele Albaniei, Bajram Begaj, i-a acordat cetăţenia albaneză starului pop britanic Dua Lipa, relatează AP.Evenimentul …