Wednesday , February 1 2023

Mihaela Radulescu: "Nu pot sa numesc un barbat din viata mea care nu m-a inselat"

Intrebată ce ar face dacă l-ar prinde pe partenerul său de viaţă cu alt bărbat, Mihalela Rădulescu a explicat la emisiunea Cancan TV de la Kanal D: “Sinceră să fiu, chiar ar fi o glumă bună. Aş putea să zic bună seara şi să-i întreb dacă mă duc să le strâng lucrurile. Trebuie să ai un pic de simţ al umorului. Dacă l-ai prins cu un bărbat, atunci tu chiar eşti în plus acolo. De obicei, te păruieşti cu femeia. Eu am avut o altercaţie cu o femeie, am avut ocazia să am o confruntare de genul acesta şi nu e prea plăcută. De obicei, câştigătorul este bărbatul. Pe vremea aia, când am avut o altercaţie cu o femeie, nu eram celebră, nu eram Mihaela Rădulescu. E o situaţie care nu ocoleşte pe nimeni”.
Mai mult, Mihaela Rădulescu a vorbit despre situaţiile în care inima a durut-o cel mai tare, fiind implicată într-o relaţie de lungă durată. “M-a durut doar atunci când iubeam cu adevărat. Când e vorba de dragoste din aia reală, nu ai cum să nu suferi. Da, am plâns pentru un bărbat. Cum să nu? Am plâns pentru că, de obicei, plâng foarte uşor când mă emoţionează ceva, e o formă normală de a-ţi vărsa oful. Mi se pare firesc să-ţi ţâşnească lacrimile. Mi s-a întâmplat prea des. Nu ştiu să numesc un bărbat în viaţa mea care nu m-a înşelat. Eu cred că e foarte adevărat că nu poţi să le ai pe toate. Viaţa mi-a demonstrat că se poate întâmpla oricui, nu cred că are legătură cu ceea ce sunt eu. Dacă bărbatul ăla aşa a făcut, n-am putut să-l opresc cu niciun fel de motiv. Relaţiile de care vorbesc au fost toate relaţii lungi, de 5-7 ani”, a mărturisit Mihaela Rădulescu la Cancan TV.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …