Sunday , October 2 2022

Mihaela Radulescu, mandra de fiul ei, Ayan

ayan
foto: 22foryou.ro
mihaela radulescu-ayanZilele trecute Mihaela Rădulescu a postat o fotografie cu fiul ei, citind o carte într-un loc mai puţin obişnuit: sub masa din bucatarie, în timp ce Mihaela gătea.
“Prima veste bună e că…îi place la nebunie sa citească. Oi avea şi eu vreun merit, dar o mare laudă trebuie acordata şcolii unde învaţă, foarte modernă în toate privinţele, dar cu importante repere tradiţionale de educaţie. Faptul că citeşte zilnic, nu numai la culcare şi nu numai pentru Literature Circle e o bucurie care mă topeşte şi o altă veste bună despre… viitorul lui. Când acţiunea se petrece sub masa din bucătarie, în timp ce fac mancare e si mai înduioşător şi, ca toate mamele cu gadgetu’ şi sensibilitatea la-ndemână, am imortalizat momentul. Puiul meu drag….”, a scris Mihaela pe site-ul 22foryou.co.
Mihaela Rădulescu susţine că nu este o mama egoistă motiv pentru care îl lasă pe micuţ să facă ce vrea el de cele mai multe ori.
“Este o idee minunată pentru copiii voştri, trebuie să îi împrieteniţi cu teatrul. Trebuie să îi duceţi nu numai la distracţie, ci şi spre zona culturală, le va face bine pentru tot restul vieţii. Şi eu fac cu fiul meu asta şi mă bucur tare mult să văd că îi place la o expoziţie de pictură, la una de sculptură, la un spectacol de teatru şi chiar la operă. Nu am vrut să fiu o mamă snoabă, l-am dus la toate câte puţin ca să îl las pe el să îşi aleagă. Slavă Domnului, îi place peste tot, am avut mare noroc!”, a spus ea.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …