Monday , November 28 2022

Mihaela Radulescu intra in ring la "Dansez pentru tine"

mihaela-radulescu

Din dorinţa de a ajuta o familie, sau de dragul audienţei, cei de la PRO TV o vor aduce în ringul emisiunii “Dansez pentru tine” pe Mihaela Rădulescu. Diva va fi pusă faţă în faţă cu fostul ei soţ, Ştefan Bănică jr. Cei doi au fost căsătoriţi doar doi ani. Probabil că ar fi format mai mult timp un cuplu, dacă diva nu l-ar fi prins pe artist înşelând-o. Cel puţin, aşa a explicat Mihaela despărţirea de Ştefan. Însă, conform zvonurilor apărute ulterior divorţului, şi violenţa verbală a artistului ar fi determinat-o pe vedeta TV să pună capăt mariajului lor după doar doi ani.
Se pare că Mihaela şi Ştefan au uitat trecutul şi au lăsat deoparte resentimentele. Cel puţin de dragul unui caz umanitar, căci diva va dansa în emisiunea prezentată de fostul ei soţ. Aseară, începând cu ora 19.00, Răduleasca a făcut prima şedinţă de pregătire, sub comanda antrenorului Mihai Boantă. Din coregrafie nu vor lipsi mişcările lascive, care să pună accent pe sex-appealul divei. Un lucru e neclar încă: nu a fost stabilit partenerul Mihaelei. Producătorii oscilează între coregraful Boantă şi unul dintre membrii trupei de balet a emisiunii.
libertatea.ro

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …