Monday , December 5 2022

Mihaela Radulescu ii da replica Andreei Marin: "As vrea sa se uite in ochii fiului meu si sa-i spuna ca are o mama groaznica"

Cu toate că s spus că a iertat-o pe Andreea Marin pentru că a atacat-o din senin, Mihaela Rădulescu nu s-a putut abţine să nu-i transmită un mesaj:
„Aş vrea să uite în ochii fiului meu şi să-i spună: «Ayan, ai o mamă groaznică». Eu eram liniştită la Monte Carlo şi m-am trezit atacată din senin. Nu ştiu de ce a făcut asta, poate a avut un moment de rătăcire. Aş vrea să înceteze cu aceste atacuri. Nu ne face bine niciuneia dintre noi”, a declarat Mihaela Rădulescu, la Realitatea TV.
Mihaela a declarat că o iartă pe Andreea Marin, pentru declaraţiile dure de joi seara, din emisiunea pe care Robert Turcescu o realizează la B1 TV.
“Chiar dacă Andreea nu îşi cere scuze de la mine pentru acest gest, eu o iert. Poate a avut o zi mai proastă. Sper să aibă şi zile mai bune. Eu nu am nicio vină în acest scandal”, a adăugat Mihaela Rădulescu.
Andreea Marin Bănică a „luat foc”, joi, în direct la postul de televiziune B1, când incidentul în care a fost agresată de „reporteriţa” Natalia Mateuţ a fost comparat cu întâmplarea în urma căreia Mihaela Rădulescu a decis să părăsească România.
Fosta vedetă a televiziunii publice o acuză pe Mihaela Rădulescu că a fost prietenă cu ziariştii pe care ulterior i-a arătat cu degetul, însă în momentul în care nu i-a mai convenit cum a fost tratată de aceştia s-a supărat pe toată ţara.
„Mihaela Rădulescu a fost de partea acelor publicaţii. De ce să ne ascundem? Acei ziarişti erau la petrecerile ei. Să o spunem direct. A trimis o scrisoare publică bârfindu-şi soţul. A trimis acea scrisoare pentru că o situaţie s-a întors împotriva ei. Ea nu a luat atitudine împotriva presei. A luat o atitudine împotriva acelei părţi a presei care a fost alături de ea şi s-a întors împotriva ei la un moment dat. De ce să ne prefacem că nu vedem acest lucru?”, a declarat Andreea Marin, la postul de televiziune B1.

Vezi si

George și Amal Clooney au strălucit la gala Kennedy Center găzduită de soții Biden

George Clooney și soția lui, Amal, au făcut impresie la evenimentul laureaţilor Kennedy Center, găzduit …