Thursday , December 8 2022

Mihaela Radulescu, filmata in timp ce agresa un jurnalist, la Judecatorie. Vedeta neaga incidentul

radulescu

Mihaela Radulescu este de multi ani inconjurata de jurnalisti si de camerele de luat vederi. Se poate spune ca s-a obisnuit cu aceasta postura, insa ultima isprava le intrece pe toate. “Diva” s-a facut de ras in fata unei tari intregi.
Mihaela Radulescu a avut astazi o criza de nebunie si a agresat un operator care a vrut sa o filmeze la intrarea in Judecatoria Sectorului 1, acolo unde vedeta a fost chemata sa dea declaratii intr-un dosar, in calitate de martor.
radulescu1Foarte deranjata de faptul ca era filmata, Mihaela Radulescu a reactionat violent si l-a agresat pe cameramanul care ii iesise in cale. A fost nevoie de interventia politiei pentru a aplana acest scandal, care s-a petrecut in fata mai multor jurnalisti.
Chiar daca a fost filmata in timp ce il brusca pe operator, Mihaela Radulescu a negat totul cu vehementa.
“Nu l-am bruscat. Nu stiu despre ce vorbiti”,aceastea au fost singurele declaratii pe care le-a oferit dupa ce a iesit din tribunal.
Mihaela Radulescu venise la judecatorie ca martor intr-un proces si a fost deranjata de faptul ca era filmata si urmarita de jurnalisti in timp ce isi cauta masina. Dupa acest incident a decis sa plece inainte de a fi audiata.
Jurnalistul Radu Buzaianu spune ca Mihaela Raulescu este de un comic nebun si trasatura principala a caracterului ei este ipocrizia.
“Pe mine ma mira ca nu l-a acuzat pe cameraman de tentativa de omor. Ultima oara a acuzat un fotograf ca a vrut sa o omoare. Mihaela Radulescu este de un comic nebun. Ea a vrut sa apare sotiile de milionari impotriva abuzurilor. E o nebunie a mintii si intr-un fel, ea continua treaba asta. Are aceasta caracteristica entuziasmanta, un tip de ipocrizie naturala. In astfel de momente intelegem si noi cum este doamna”, a spus Radu Buzaianu. (cancan.ro)

Vezi si

Utilizatorii de WhatsApp vor putea folosi și avataruri 3D personalizate

​WhatsApp a anunțat lansarea de avataruri 3D care pot fi utilizate drept poză de profil …