Saturday , December 3 2022

Mihaela Radulescu, escrocata pe Facebook. Ce a patit vedeta

mihaela-radulescu

“Consumatoare” de Facebook, unde are un grup uria; de prieteni,  Mihaela Radulescu a păţit-o. Ea a fost păcălită de un utilizator al reţelei de socializare care i-a uşurat conturile.
Aflat în lista ei de prieteni, bărbatul şi-a permis să-i ceară bani divei pe motiv că are probleme grave. Credulă, Mihaela Rădulescu nu a stat prea mult pe gânduri şi i-a dat suma cerută. A aflat, apoi, cu stupoare ca individul se ocupa cu astfel de “ţepe” de ceva vreme.
“Individul care şi-a permis să facă afirmaţii bolnave despre mine, care a făcut avansuri sexuale unora dintre voi, care v-a cerut bani împrumut şi care mi-a cerut şi mie şi i-am şi dat, crezând ca o idioată că are o problemă reală, se numeşte Daniel V Constantin. Începand din acest moment, nu se mai află în lista mea de prieteni.
Dacă cineva vă mai pune în astfel de situaţii, dacă cineva de aici vă mai cere bani sau alte servicii, vă rog să mă ţineţi la curent, nu vreau ca aceste ciudăţenii să se petreacă pe paginile mele, în numele meu şi cu «girul» meu.
Îmi pare rău că nu-l pot da şi pe mâna Poliţiei, dar e o lucrare mai complicată şi n-am timp de pierdut. Vă rog să aveţi mare atenţie mai departe. Şi vă rog să mă trageţi şi pe mine de mânecă, atunci când mă mai vedeţi credulă şi fraieră”, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.
Supărată că bărbatul a sărit calul în relaţia de prietenie cu ea, vedeta l-a şters din lista ei de prieteni.
“Mai aud şi că face afirmaţii (n.r.- escrocul) absolut şocante la adresa mea, cum că am fi mai mult decat apropiaţi şi că ar avea nişte înţelegeri cu mine, în privinţa like-urilor şi comentariilor de aici. Cum eu mă ştiu om în toate minţile şi cum nu am astfel de înţelegeri cu nimeni, vă rog să faceţi un efort de sinceritate şi să facem curăţenia cuvenită”, a mai scris Răduleasca pe contul personal.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …