Friday , October 7 2022

Mihaela Radulescu, cu chilotii la vedere pe scena

Pentru al doilea an consecutiv, Mihaela Rădulescu (43 de ani) a prezentat spectacolele de la „Sărbătoarea Castanelor”. Vedeta a ajuns la Baia Mare însoţită de iubitul ei Dani Oţil (32 de ani), care a ţinut să precizeze că de această dată a fost doar şofer.
„În caz că mă vede Răzvan (colegul lui de la matinalul postului Antena 1, n.r.), vreau să-i spun că nu am venit să prezint. Nu am luat mii de euro şi nici nu voi sta mult pe scenă. Sunt un simplu şofer de această dată”, a spus zâmbind Dani, în faţa băimărenilor.
Cum era de aşteptat, Mihaela Rădulescu a ţinut publicul în priză, reuşind de fiecare dată să pregătească intrarea artiştilor în modul său inegalabil. Vedeta tv a spus că a venit special de la Monaco doar ca să ia parte la „Sărbătoarea Castanelor”.
„Am luat un taxi de acasă până la aeroport. De acolo am zburat până la Cluj. Din Cluj am venit la Baia Mare cu nişte prieteni, doar ca să vă văd pe voi. Baia Mare este un loc minunat şi de aceea am să vin aici ori de câte ori voi avea ocazia”, a spus Mihaela Rădulescu.
Pentru evenimentul de la Baia Mare Mihaela a îmbrăcat o salopetă din dantelă, prin care se vedeau bikinii albi şi sânii siliconaţi.

Vezi si

VIDEO. Peste 50 de vedete, printre care Juliette Binoche, Marion Cotillard și Isabelle Adjani, și-au tăiat părul, solidare cu protestul femeilor din Iran

Peste 50 de vedete din lumea filmului și a muzicii din Franța și-au tăiat părul …