Wednesday , February 1 2023

Mihaela Radulescu cu arma in mana la Revolutie

Fotografii apărute în revista National Geographic România au scos la iveală o prezenţă inedită care a participat activ la Revoluţia din 1989.
Vedeta care apare in fotografiile publicare de revistă o înfăţişează pe Mihaela Rădulescu.
Mihaela apare cu un pistol în mână şi sub poză scrie: “În după amiaza zilei de 22 decembrie, au fost distribuite civililor numeroase arme şi mari cantităţi de muniţie de către statul major al gărzilor patriotice. Foarte probabil şi tirurile dezlănţuite de astfel de trăgători amatori au făcut multe victime. Anchetarea unor astfel de situaţii este îngreunată şi de faptul că evidenţele cu distribuirea armamentului au fost distruse (nr – la pagina 65 chiar este reprodus în National Geographic România un document al MApN care atestă că în cele mai multe situaţii registrele au fost distruse prin “macerare”.
Deşi cei de la National Geographic nu spun că femeia blondă cu pistol în mână este Mihaela Rădulescu, vedeta TV a fost contactată de jurnaliştii de la Ring şi a recunoscut că ea este persoana din fotografii. “Da, eu sunt în ambele poze (…) Pistolul, căci bănuiesc că vă interesează cel mai mult, e un TT rusesc, pe care l-am primit «obligat-forţat» la intrarea în CC. Măcar eu aveam habar de utilizarea unei arme, făceam tir pe vremea aceea, la Poligonul Tunari. N-am tras nici un foc. Aşa cum l-am primit (adică încărcat), aşa l-am predat, aproape rugându-mă de unii să-mi ia arma (nu voiam să plec cu ea acasă, aşa cum, din păcate, au făcut destui atunci). Nu m-am luat niciodată în serios în rol de «revoluţionară», nu mi-am cerut drepturi, nu am fost activă în nicio organizaţie de profil. Aveam 20 de ani şi trăiam o aventură… pe viaţă şi pe moarte, cu mintea (şi freza) de atunci”, a confirmat Mihaela Rădulescu, pentru ziarul Ring.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …