Sunday , February 5 2023

Mihaela Radulescu are tarife exorbitante pentru prezentari de evenimente

Mihaela Rădulescu a revenit în forţă pe sticlă duminica trecută, chiar la postul fostului soţ Elan Schwartzenberg, Realitatea TV. Click scrie ca ofertele au început să curgă lanţ din partea organizatorilor de evenimente, însă puţini şi-o mai pot permite acum pe divă, care cere un onorariu de 5.000 de euro pe oră.
Vedeta de la Realitatea Tv cere în acest moment un onorariu exorbitant, de 5.000 de euro pe oră (adică 22.500 de lei) pentru a prezenta un eveniment.
Diva face o selecţie drastică şi, cu cât evenimentul este mai monden, ea pretinde un tarif mai mare. Recent, ea a primit oferta de a fi amfitrioana unui concurs de miss, ce se va desfăşura în septembrie la Sala Palatului.
Organizatorii au rămas fără cuvinte când diva i-a înştiinţat, printr-un reprezentant al ei, că doreşte nu mai puţin de 20.000 de euro, concursul întinzându-se pe perioada a patru ore.
„Am vrut-o neapărat pe Mihaela Rădulescu să prezinte acest concurs. Din păcate, onorariul pretins este peste bugetul nostru, aşa că ne vom reorienta spre o altă vedetă cunoscută, care nu cere atât de mulţi bani”, a declarat unul dintre organizatorii evenimentului, care a dorit însă să-şi păstreze anonimatul.

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …