Monday , November 28 2022

Mihaela Radulescu a fost invitata in prima emisiune a lui Teo. Vezi reactiile telespectatorilor

teo-mihaela radulescu

Mihaela Rădulescu a fost invitată în prima emisiune pe care Teo Trandafir a avut-o la Kanal D, după o lungă perioadă de absenţă de pe micile ecrane. Întâlnirea dintre cele două a stârnit vii reacţii în rândul fanilor.
Teo Trandafir şi Mihaela Rădulescu au făcut show în platoul emisiunii “Teo Show”, de la Kanal D.
Întâlnirea dintre cele două vedete nu prea a fost pe placul fanilor. Dacă unii au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Teo referitor la revenirea acesteia pe micul ecran, în ceea ce o priveşte pe diva de la Monaco, comentariile nu au fost tocmai plăcute.
“Nu îmi place Mihaela Rădulescu, e o antipatică… în schimb, Teo este minunată!”
“Bate câmpii Mihaela Rădulescu… profită de emisiune, prima ta emisiune, Teo. Păcat! Nu se putea mai bine pentru doamna “pseudomonegască”… Ar fi fost foarte bine să nu fie invitată… Vorbeşte mult şi multe nimicuri… aceeaşi Mihaela… parcă ar fi emisiunea ei!”
“Dragă Teo, pentru numele lui Dumnezeu, scoate-o din emisiune pe Răduleasca… cu limbajul ei specific înclinat spre erotism!”
“Mai bine nu o invitai pe Mihaela”.
“Prima greşeală – Mihaela Rădulescu; vorbeşte mult, prost şi fără rost”.
Acestea sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au postat pe pagina de Facebook a lui Teo Trandafir.
Teo Trandafir a încheiat prima sa emisiune de la Kanal D în vervă, cu muzică, dans şi un delicios tort inscripţionat cu numele show-ului, pe care l-a primit cadou.
libertatea.ro

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …