Wednesday , February 8 2023

Michi de la Şuie Paparude, din nou în stare gravă. A fost operat pe cord

michi

Mihai Câmpineanu, alias Michi, de la Şuie Paparude a fost din nou operat, la doar trei luni de când şi-a reluat activitatea.
Mihai Câmpineanu, alias Michi de la Şuie Paparude, trece prin momente cumplite. Trupa ar fi trebuit să susţină un concert duminică, la Bistriţa, dar spectacolul a fost anulat pe ultima sută de metri.
“E grav, astăzi a fost operat pentru a doua oară, pe cord. Sperăm şi noi să îşi revină, se pare că a cam forţat în ultima vreme, foarte multe concerte. Azi trebuia să cânte la Arad, mâine la Timişoara, duminică la Bistriţa. Le-am luat bilete la avion pentru duminică după-masă, aveam maşina pregătită să-i aducă la Bistriţa”, spune Florin Chereji, unul dintre organizatorii Basm Festival, unde ar fi trebuit să urce pe scenă Suie Paparude, conform  adevărul.ro.
Michi a suferit un atac de cord la sfârşitul anului, după un concert susţinut la Timişoara. Atunci, el a petrecut o lună în comă, iar medicii au fost rezervaţi în privinţa recuperării sale. Cu toate acestea, Michi a revenit pe scenă de câteva luni bune, dar concertele au dus la înrăutăţirea stării din nou.
 
 

Vezi si

Roger Waters (Pink Floyd), invitat de Rusia să vorbească la ONU despre armele livrate Ucrainei

Rusia l-a invitat pe muzicianul englez Roger Waters, unul dintre fondatorii trupei Pink Floyd, să …