Saturday , November 26 2022

Michelle și Barack Obama și-au sărbătorit 30 de ani de căsnicie romantic, pe plajă

Michelle și Barack Obama au rămas un cuplu sudat și după 30 de ani de căsnicie, după o viață în avocatură, activism și politica la cel mai înalt nivel, și-au crescut frumos fiicele și acum se pot bucura în liniște de o viață relaxată. Fostul cuplu prezidențial american a sărbătorit trei decenii de la nuntă într-un cadru romantic, pe plajă.

Desigur, cei doi n-au ieșit complet din viața publică, derulând în continuare programe sociale și umanitare, scriindu-și memoriile ori ținând conferințe private. Un lucru pe care și-l permit mult mai lesne, după ce ambele lor fete, Sasha și Malia, au ajuns la vârsta maturității și, odată cu studiile universitare, și-au luat în mâini propriile vieți.

Așa se face că, aniversarea celor trei decenii de la căsătoria lor i-a găsit în doi, sărbătorind romantic la malul mării, în ținute lejere, de vacanță, pe o plajă pe care Michelle Obama a desenat o inimă, așa cum numai îndrăgostiții o mai fac.

„La mulți ani bărbatului pe care îl iubesc! Ultimii 30 de ani au fost o aventură și sunt recunoscătoare că te-am avut alături de mine. În cinstea unei vieți împreună. Te iubesc, Barack Obama!“ a fost declarația publică făcută de fosta Primă Doamnă soțului său, la aniversarea celor 30 de ani de căsnicie.

La rândul său, fostul președinte american a notat câteva rânduri cu dedicație pentru jumătatea sa, pe contul său de Instagram: „Miche, după 30 de ani, nu știu de ce tu arăți exact la fel și eu nu. Știu însă că am câștigat la loterie în acea zi – că nu puteam cere un partener de viață mai bun. La mulți ani, iubito!“.

 

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …