Monday , December 5 2022

Michelle Obama va apărea pe un album hip-hop

michelle-obama

Michelle Obama, soţia preşedintelui american Barack Obama, va apărea pe un album hip-hop care promovează stilul de viaţă sănătos, intitulat “Songs for A Healthier America”.
Prima doamnă a Statelor Unite a apărut deja în videoclipul piesei “Everybody”, primul single extras de pe acest album, care va ajunge în magazine în luna septembrie, informează contactmusic.com.
Michelle Obama promovează de mulţi ani o campanie la nivel naţional, intitulată “Let’s Move”, care vizează introducerea stilului de viaţă sănătos în rândul tinerilor americani.
Cântecul “Everybody” a fost lansat la începutul acestei săptămâni, iar videoclipul său a avut premiera pe site-ul postului NBC, marţi.
Albumul “Songs for A Healthier America” include multe colaborări cu artişti cunoscuţi din muzica rap şi hip-hop, care au acceptat să cânte împreună pentru a promova viziunea lui Michelle Obama despre o naţiune mai sănătoasă, iar cele 19 piese de pe acest disc au fost înregistrate cu scopul de a-i face pe tinerii americani să ducă o viaţă mai activă şi să devină astfel mai sănătoşi.
Deşi nu pare un album tipic de hip-hop, discul conţine toate elementele acestui stil, cu ritmuri caracteristice, versuri care rimează şi multe staruri rap care colaborează pentru a susţine o cauză comună. Albumul conţine şi câteva pasaje audio cu vocea lui Michelle Obama.

Vezi si

Încoronarea lui Charles. Coroana Sf. Edward a părăsit Turnul Londrei pentru a fi modificată (Foto)

Coroana Sf. Edward, piesa centrală a bijuteriilor monarhiei britanice, a părăsit Turnul Londrei, unde este …