Monday , December 5 2022

Michael Phelps, relaţie de amor cu o hemafrodită

michael-phelps

Campionul olimpic la inot Michael Phelps este implicat într-un scandal de proporţii. De curând s-a aflat faptul că în această toamnă aceasta a avut o aventură amoroasă cu o bombă sexy, care de fapt s-a născut barbat.
Înainte să fie internat într-un centru de reabilitare, Michael Phelps a avut o relaţie amoroasă cu o blondă sexy, ceva mai în vârstă decât el, pe nume Taylor Lianne Chandler.
Cel mai şocant aspect al relaţiei lor nu a fost diferenţa de vârstă, ci faptul că Taylor s-a născut bărbat.
Însăşi Taylor Lianne Chandler, născută sub numele de David Roy Fitch, a declarat că s-a născut intersexual, o formă a hermafrodismului.
“Am fost nascută cu organ sexual masculin, dar fără testicule. De asemenea, am uter fără ovare”, a declarat ea.
Se pare că în perioada adolescenţei, Chandler a decis să-şi schimbe numele în Taylor Lianne Chandler, iar mai târziu s-a operat pentru a deveni femeie.
Blonda a mărturisit pentru o publicaţie britanică, că ea l-a cunoscut pe campionul olimpic pe un site de socializare în luna august, iar în septembrie s-au întâlnit pentru prima oară.
“Un lucru a condus către altul şi am făcut dragoste la prima întâlnire. Mai târziu, am făcut din nou sex. Amorul cu el a fost extraordinar. A fost pentru prima oară în viaţa mea când un bărbat a ştiut să mă facă să mă simt cu adevărat femeie.
Niciodată nu l-am minţit. Am fost împreună un timp atât de scurt încât nu am avut timp să-i povestesc despre viaţa mea. Michael este un brand, iar o relaţie cu cineva ca mine s-ar putea să nu fie cel mai bun lucru pentru el. Sper doar că îşi va asculta inima şi că nu-i va păsa de gura lumii”, a mai declarat Taylor.
 

Vezi si

Încoronarea lui Charles. Coroana Sf. Edward a părăsit Turnul Londrei pentru a fi modificată (Foto)

Coroana Sf. Edward, piesa centrală a bijuteriilor monarhiei britanice, a părăsit Turnul Londrei, unde este …