Sunday , February 5 2023

Michael Jackson urma sa ramana fara picioare?

După ce miercuri, în cadrul procesului privind moartea lui Michael Jackson, un medic a declarat că megastarul nu avea cum să-şi injecteze singur anestezic, aşa cum susţine apărarea inculpatului Conrad Murray, ieri, a venit rândul opiniilor altor doctori care l-au tratat pe cântăreţ.
Informaţii şocante privind starea de sănătate a lui Michael Jackson au continuat să fie aduse la urechile juraţilor, în cadrul procesului de omucidere în care e judecat Conrad Murray. În vreme ce specialiştii au susţinut miercuri că starul era foarte sănătos pentru vârsta de 50 de ani şi că nu avea cum să-şi injecteze singur anestezicul fatal, ieri, alţi medici au făcut dezvăluiri. “Michael Jackson suferea de o boală a venelor care provoacă cheaguri de sânge la picioare şi îi bloca circulaţia.
Din această cauză, în scurt timp medicii urmau să-i amputeze membrele inferioare. În plus, unghiile erau afectate puternic de o ciupercă. De aceea, am crezut că Michael avea picioarele putrezite”, a afirmat un doctor la proces. Mai mult, megastarul avea probleme şi cu prostata. Murray a dezvăluit că Jackson stătea la toaletă cu orele, timp în care se chinuia să urineze.
Şi mărturiile personalului de pe ambulanţa care a venit acasă la Michael Jackson sunt uimitoare. Conform declaraţiilor lor, când au văzut în ce hal de slab şi neîngrijit era pacientul, fără să-şi dea seama cine era, au crezut că este vorba despre un bolnav fugit de la un ospiciu.

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …