Saturday , December 3 2022

Michael Jackson, în fruntea unui top al celor mai bune secvente de dans din toate timpurile


Michael Jackson s-a clasat pe prima pozi]ie a topului celor mai bune secven]e de dans din toate timpurile ce au fost captate pe pelicul\, într-un sondaj realizat de Disney Chanel, informeaz\ express.co.uk.
Presta]ia fostului “rege al muzicii pop” din promo-ul cu accente horror pentru videoclipul piesei “Thriller”, din 1984, a dep\[it în mod clar evolu]ia ansamblului de actori din filmul “Liceul muzical/ High School Musical” (2006), prezent în top cu piesa “We’re All In This Together”.
Locul al treilea a revenit halucinantei evolu]ii a dansatorului Tobias Mead, în timpul audi]iilor pentru emisiunea “Britain’s Got Talent” din 2010.
Michael Jackson este prezent a doua oar\ în acest top, pe locul al patrulea, cu legendara coregrafie din videoclipul “Smooth Criminal”.
Hannah Montana, cu videoclipul “Hoedown Throwdown”, [i Beyonce, cu videoclipul “Single Ladies (Put A Ring On It)”, împart locul al cincilea.
În cadrul aceluia[i sondaj, Michael Jackson a fost desemnat “King of Dance” (Regele Dansului), devansându-i pe membrii trupei JLS, actorul Zac Efron – starul din “High School Musical” – [i cânt\re]ul devenit actor Justin Timberlake.

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …