Friday , October 7 2022

Michael Douglas vrea sa faca o calatorie de un an în jurul lumii împreuna cu familia sa

Actorul american Michael Douglas a declarat c\ inten]ioneaz\ s\ î[i acorde o vacan]\ de un an de zile, pentru a c\l\tori împreun\ cu familia sa în jurul lumii, dup\ ce va învinge cancerul cu care a fost diagnosticat în luna august, informeaz\ thesun.co.uk.
“Dup\ ce vom trece peste asta, Catherine [i cu mine inten]ion\m s\-i retragem pe copii de la [coal\ pentru un an [i s\ c\l\torim împreun\ în jurul lumii – vom merge mai întâi în Thailanda, iar apoi în Vietnam. Ne-ar pl\cea s\ mergem apoi în Noua Zeeland\ [i s\ petrecem ceva timp [i în Africa de Sud”, a declarat actorul american.
“Înc\ ne afl\m în acea etap\ în care încerc\m s\ ne d\m seama ce vârst\ trebuie s\ ai ca s\ scapi «nev\t\mat» dac\ î]i iei copiii de lâng\ prietenii lor pentru un an, f\r\ ca ei s\ te urasc\ pentru acest lucru”, a ad\ugat Michael Douglas.
Michael Douglas, diagnosticat cu cancer la gât în luna august, a declarat c\ aceast\ boal\ [i vârsta sa, pe care o consider\ avansat\, reprezint\ factorii care i-au schimbat priorit\]ile în via]\.
“De acum înainte, îmi voi cheltui toat\ energia al\turi de persoanele care îmi sunt apropiate. Atunci când e[ti tân\r, e[ti atât de absorbit de tine însu]i, atât de obsedat de tine însu]i. Îns\ pe m\sur\ ce îmb\trâne[ti, începi dintr-o dat\ s\ apreciezi rela]iile familiale, s\ în]elegi mai bine ciud\]eniile vie]ii, devii mai r\bd\tor [i ier]i mai u[or – [i ai mai mult timp pentru copiii t\i”, a explicat Michael Douglas.
Michael Douglas este fiul actorului Kirk Douglas [i al Dianei Dill [i este c\s\torit cu actri]a galez\ Catherine Zeta-Jones, cu care are doi copii – Dylan, în vârst\ de zece ani, [i Carys, în vârst\ de [apte ani.

Vezi si

Jared Leto îl va întruchipa pe Karl Lagerfeld într-un film biografic

Actorul american Jared Leto va juca rolul lui Karl Lagerfeld într-un nou film biografic, relatează …