Tuesday , November 28 2023

Michael Douglas tine cura de îngrasare

Michael Douglas ]ine cur\ de îngr\[are, cu preparate pe baz\ de paste, pui [i ficat, pentru a mai câ[tiga în greutate, actorul fiind foarte sl\bit ca urmare a tratamentului împotriva cancerului la gât, potrivit contactmusic.com.
Starul filmului “Wall Street: Banii sunt f\cu]i s\ circule” a fost diagnosticat, în urm\ cu mai multe s\pt\mâni, cu cancer la gât [i, din cauza chimioterapiei [i radioterapiei, a ajuns s\ cânt\reasc\ 63 de kilograme.
Astfel, el a fost pus la diet\ cu paste, ficat [i pui, preparate care îl vor ajuta s\ ajung\ la o greutate normal\. “Trebuie s\ ia în greutate. Este atât de sl\bit încât medicii se tem c\ nu se va putea recupera dup\ tratament. Ficatul este gras [i puiul este hr\nitor. Totul este u[or de înghi]it”, a spus o surs\ apropiat\ actorului.
Actorul în vârst\ de 66 de ani, care este c\s\torit cu Catherine Zeta-Jones, declara recent c\ abia a[teapt\ s\ se bucure de un pahar de vin dup\ ce se vindec\.
Cel mai recent film în care apare actorul este “Wall Street: Banii sunt f\cu]i s\ circule”, de Oliver Stone, lansat în aceast\ toamn\, în care Douglas reia rolul magnatului Gordon Gekko din pelicula “Wall Street” (1987), semnat\ de acela[i regizor.
De-a lungul unei cariere de peste patru decenii, Michael Douglas a câ[tigat dou\ premii Oscar, unul în calitate de produc\tor al filmului “Zbor deasupra unui cuib de cuci”, împreun\ cu Saul Zaentz, în 1976, iar cel\lalt pentru rolul din filmul “Wall Street”. Michael Douglas a ap\rut în numeroase lungmetraje, precum “Idil\ pentru o piatr\ pre]ioas\” [i “Wonder Boys”, îns\ rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de poli]ie Steve Keller, pe care l-a interpretat în cele 98 de episoade ale serialului de televiziune “Str\zile din San Francisco”, difuzat de postul ABC între anii 1972 – 1976.
Michael Douglas a primit, totodat\, premiul pentru întreaga carier\ din partea Institutului de Film American, în 2009, dar [i un premiu Cesar onorific, în 1998, [i un Glob de Aur pentru întreaga activitate, în 2004. De asemenea, Michael Douglas a primit titlul de Mesager al P\cii din partea Organiza]iei Na]iunilor Unite, în anul 1998.

Vezi si

Ozzy Osbourne: Am cancer, dar dacă voi putea face un ultim concert voi fi fericit

Ozzy Osbourne a dezvăluit că medicii i-au găsit o tumoare la coloana vertebrală, în timpul …