Thursday , May 13 2021

Michael Douglas e vindecat? A făcut surfing în Hawaii

Michael Douglas a fost surprins de fotografi în vacanţă pe plajele din Hawaii, arătând cu totul diferit faţă de imaginea bolnăvicioasă pe care o avea până de curând, scrie dailymail.co.uk.
Actorul a părut să se simtă foarte bine după terminarea tratamentului împotriva cancerului de care suferă.
Michael, în vârstă de 66 de ani, va afla în câteva săptămâni dacă boala s-a retras din organism.
Supravegheat îndeaproape de soţia sa, actorul a făcut surfing şi s-a jucat în nisip cu cei copii ai săi, Dylan Michael, de 10 ani, şi Carys Zeta, de 7 ani.
Aspectul şi zâmbetele sale au dat de înţeles că se simte în formă.
Michael Douglas a fost diagnosticat în august 2009 cu cancer la gât şi a urmat un tratament dur. Deşi efectele şedinţelor de radioterapie şi chimioterapie au fost vizibile pe chipul actorului, acest lucru nu l-a împiedicat pe Michael Douglas să apară în public şi să vorbească adeseori despre boala sa.
Soţia lui Michael, Catherine Zeta Jones, în vârstă de 41 de ani, a renunţat la câteva roluri importante pentru a fi alături de soţul ei în perioada tratamentului.
Michael Douglas îşi va relua cariera anul acesta, când va juca într-un lungmetraj inspirat din viaţa şi cariera pianistului Liberace.

Vezi si

Dua Lipa, marea câștigătoare a Galei Brit Awards. Eveniment-pilot la Londra, cu mii de spectatori, fără distanțare și mască

Dua Lipa a fost marea câştigătoare la ediţia din acest an a galei Brit Awards, …