Friday , December 2 2022

Michael Douglas a plecat de acasa. S-a despartit de Catherine Zeta-Jones

Michael Douglas şi actriţa Catherine Zeta- Jones s-au despărţit, titrează încă de pe prima pagină revista National Enquirer. Se pare că cei doi şi-au spus adio încă din vara anului trecut, iar celebrul actor a părăsit chiar şi domiciliul conjugal.
Potrivit publicaţiei americane, Michael Douglas (68 de ani) şi Catherine Zeta-Jones (43 de ani) sunt în pragul divorţului, iar frumoasa actriţă luptă din răsputeri să-şi salveze mariajul de 12 ani. Copleşit, probabil, de toate dramele prin care a trecut în ultima vreme, cancerul la gât, încarcerarea fiului său din prima casătorie pentru trafic de droguri şi certurile cu soţia sa, care suferă de tulburare bipolară, Michael Douglas a decis să pună capăt mariajului. El a părăsit deja casa unde locuia cu Catherine şi cu cei doi copii ai lor, Dylan (12 ani) şi Carys (9 ani), încă din vara anului trecut. Potrivit unui apropiat de-al cuplului, actorul s-a mutat într-o vilă pe care a închiriat- o de la un prieten multimilionar.
Mai mult, se pare că Douglas a luat această decizie şi pentru că s-a simţit trădat de Catherine deoarece nu l-a însoţit, în august anul trecut, la o ecranizare specială a filmului “Spartacus”, în care a jucat tatăl lui, Kirk Douglas, şi nici la masa în familie ce a urmat după eveniment. Pentru a păstra, totuşi, aparenţele, reprezentantul actorului a infirmat ştirea că cei doi s-ar fi despărţit.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …