Wednesday , June 7 2023

Michael Buble renunţă la muzică. Boala fiului sau l-a schimbat pentru totdeauna 

Cântăreţul canadian Michael Bublé a anunţat că se retrage din muzică, spunând că lupta fiului său, Noah, pentru a învinge cancerul cu care a fost diagnosticat în urmă cu doi ani l-a schimbat pentru totdeauna, informează publicația Daily Mail.
Starul de 43 de ani a explicat, într-un ultim interviu pentru suplimentul de weekend al publicaţiei, Mail on Sunday, că trauma pe care a suferit-o după ce fiul său a fost diagnosticat cu cancer la ficat pe când avea trei ani i-a schimbat percepţia despre viaţă şi că nu-şi mai doreşte faima.
Noah, în vârstă de 5 ani, este în remisie, însă lupta pe care acesta a dus-o pentru a învinge cancerul a fost una extrem de grea.
Michael Buble spune că boala lui Noah aproape l-a dărâmat: “Pur si simplu vrei să mori. Nici măcar nu ştiu cum mai respiram. Întreaga mea fiinţă s-a schimbat după ce Noah s-a îmbolnăvit”.
Cântăreţul canadian a mărturisit că următorul lui album – “Love” – va fi şi ultimul.
“Mă retrag din industrie. Am făcut albumul perfect şi acum pot pleca când sunt încă în top”, a completat Buble.
Albumul va fi lansat pe 16 noiembrie.
Michael Bublé, născut pe 9 septembrie 1975, în provincia canadiană Columbia Britanică, este cântăreţ de origine italiană care a abordat mai multe stiluri muzicale, precum pop, soul şi jazz. Michael Bublé este considerat principalul „urmaş” al marilor voci masculine de jazz din anii 1950 şi 1960, fiind adeseori comparat cu Frank Sinatra şi Dean Martin. Albumele lui au fost vândute în peste 32 de milioane de copii pe plan mondial.

Vezi si

Dorin Cioabă, autointitulat rege al romilor, invitat la Viscri la recepția oferită de Regele Charles. „Soția mea vrea să devină vecină cu Regele”

Autointitulatul rege al romilor, Dorin Cioabă, invitat, marţi, la recepţia oferită la Viscri de Regele …