Saturday , December 2 2023

Mesajul lui Teo pentru cei care o acuza ca e grasa si ca a promovat maneaua

teo

După ani în care a fost persiflată şi parodiată că este “prea grasă” şi alţi ani în care a fost acuzată că este o prea mare iubitoare şi promotoare de manele, Teo Trandafir spune că s-a săturat ca toată lumea să o asocieze cu grăsimea sau maneaua.
“M-am cam plictisit de eterna acuzație care planează asupra capului meu albit de ani, veșnica poveste cu manelele. Fraților, serios… A fost perioada în care se plângea lumea că-s grasă. Bun”, a scris Teo pe blog.
“Părea o problemă națională, parcă s-ar fi fisurat vreun dig sau ceva, deci am zis că-i groasă, că aveam de-a face cu un soi de leitmotiv. Am pierdut pe drum vreo 60 de kile. S-a plâns imediat lumea fără treabă că-s slabă, că nu e bine deloc și că era ea, lumea, învățată cu doamna Teo cum era dânsa așa, grasă, să se regăsească, că acuma sunt ca toate alalaltele. Să mor, nu alta, dar am tăcut, că ce să faci, clientul nostru, stăpânul nostru. Acum îmi permit să vorbesc despre asta pentru că îmi imaginez că s-a prescris. Ce era la gura celor doi cârcotași, cum plângeam ca proasta în fata ecranului văzându-l pe Mistrețul acela imitându-mă într-un fel de nereprodus… Doamne, cată suferință fix degeaba. M-am tot conformat”, a continuat aceasta.
După ce problema kilogramelor în plus “s-a prescris”, aşa cum a spus chiar ea, Teo se confruntă cu o altă fantomă a trecutului său în televiziune – promovarea manelelor. ”
“Şi, până la urmă, ce naiba a fost așa de rău, că nici n-au fost multe, una pe lună nu mi se pare prea mult pentru niciun televizor eliberat de la magazin cu telecomandă cu tot? Mă întreabă careva dacă aș face la fel, dacă aș lua-o de la început. Pai, să mor dacă știu. Dacă ar face audientă, n-aș transpira prea mult”, mai spune Teo.
Vedeta este de părere că probelma manelelor la televizor nu este nici pe departe la fel de gravă ca aceea a scenelor de violenţă prezentate în prime-time şi însoţite senin şi zâmbind de avertismentul  “Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional”.
“Oamenii nu-s proşti deloc. Cei care cred asta, în schimb, au mari probleme. Și acum, pe final, vă anunț că nu mă ia zefirul din strada nici în ziua de azi”.

Vezi si

Taylor Swift, în fruntea clasamentului celor mai ascultaţi artişti din 2023 pe platforma Spotify

Taylor Swift va încheia anul 2023 din postura de cea mai ascultată artistă din lume …