Friday , October 22 2021

Meryl Streep: «Sexul cu Jack Nicholson m-a adus la divorţ!»

meryl streep-jack nicholson

Una dintre cele mai trainice căsnicii de la Hollywood se destramă după ce soţul actriţei a aflat că a fost înşelat acum 26 de ani.
Sunt împreună de 35 de ani şi nimeni nu ar fi crezut că ceva îi va putea despărţi. Numai că, după ce Jack Nicholson s-a lăudat recent că a făcut sex cu Meryl Streep, soţul acesteia este hotărât să divorţeze.
Actriţa Meryl Streep (64 de ani), laureată cu trei premii Oscar, părea o actriţă extrem de serioasă, cu o căsnicie exemplară. Soţul său, sculptorul Don Gummer (67 de ani), nu avea decât vorbe de laudă pentru ea, până recent, când actorul Jack Nicholson (76 de ani), a povestit într-o carte biografică aventura lor.
Starul a povestit că a făcut sex cu Meryl în rulota de filmare, când au turnat împreună pentru filmul “Iarba răului”, în urmă cu 26 de ani. Când a aflat că a fost înşelat, Don Gummer a luat foc, potrivit “National Enquirer”.
“Cartea lui Nicholson a deschis răni vechi. Meryl şi Don se ceartă îngrozitor şi abia îşi mai vorbesc”, a povestit o sursă din apropierea cuplului. Meryl este din nou nominalizată la premiul Oscar, de aceea se crede că soţul încă nu a depus actele de divorţ, la insistenţele ei.
Actriţa îl imploră să o ierte, însă relaţiile dintre ei au devenit insuportabile, mai spune sursa citată de publicaţia americană. Meryl şi Don au patru copii: Henry (34 de ani), Mamie (29 de ani), Grace, 27 de ani) şi Louisa (22 de ani).
Meryl Streep a avut întotdeauna o atracţie specială faţă de Jack Nicholson. Ei au jucat în două filme împreună, în “Heartburn”, în 1986, şi “Iarba răului” din 1987. Nimeni nu a ştiut până ce starul a publicat volumul autobiografic că au avut şi o legătură amoroasă.
click.ro

Vezi si

Actorul Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie cu un pistol de recuzită pe platourile de filmare

Actorul Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită pe platourile de filmare din …