Meryl Streep: «Sexul cu Jack Nicholson m-a adus la divorţ!»

24 februarie 2014, 17:50

meryl streep-jack nicholsonUna dintre cele mai trainice căsnicii de la Hollywood se destramă după ce soţul actriţei a aflat că a fost înşelat acum 26 de ani.

Sunt împreună de 35 de ani şi nimeni nu ar fi crezut că ceva îi va putea despărţi. Numai că, după ce Jack Nicholson s-a lăudat recent că a făcut sex cu Meryl Streep, soţul acesteia este hotărât să divorţeze.

Actriţa Meryl Streep (64 de ani), laureată cu trei premii Oscar, părea o actriţă extrem de serioasă, cu o căsnicie exemplară. Soţul său, sculptorul Don Gummer (67 de ani), nu avea decât vorbe de laudă pentru ea, până recent, când actorul Jack Nicholson (76 de ani), a povestit într-o carte biografică aventura lor.

Starul a povestit că a făcut sex cu Meryl în rulota de filmare, când au turnat împreună pentru filmul „Iarba răului”, în urmă cu 26 de ani. Când a aflat că a fost înşelat, Don Gummer a luat foc, potrivit „National Enquirer”.

„Cartea lui Nicholson a deschis răni vechi. Meryl şi Don se ceartă îngrozitor şi abia îşi mai vorbesc”, a povestit o sursă din apropierea cuplului. Meryl este din nou nominalizată la premiul Oscar, de aceea se crede că soţul încă nu a depus actele de divorţ, la insistenţele ei.

Actriţa îl imploră să o ierte, însă relaţiile dintre ei au devenit insuportabile, mai spune sursa citată de publicaţia americană. Meryl şi Don au patru copii: Henry (34 de ani), Mamie (29 de ani), Grace, 27 de ani) şi Louisa (22 de ani).

Meryl Streep a avut întotdeauna o atracţie specială faţă de Jack Nicholson. Ei au jucat în două filme împreună, în „Heartburn”, în 1986, şi „Iarba răului” din 1987. Nimeni nu a ştiut până ce starul a publicat volumul autobiografic că au avut şi o legătură amoroasă.

click.ro