Tuesday , January 31 2023

Meme, data afara de la "Acces direct"

Mihaela Moise riscă să fie concediata de la emisiunea Acces Direct (Antena 1), după ce Click! a publicat, în urmă cu o săptămână, poze cu ea în sânii goi la Cannes, facute pe vasul de croazieră al miliardarului bulgar Alexandros Chavadar.
Meme s-a distrat în luna iunie cu mai multe prietene, inclusiv cu Ramona Gabor, însă petrecerea, de pe vasul de croazieră al miliardarului bulgar Alexandros Chavadar, i-a adus numai neplăceri. Luis Lazarus a părăsit-o imediat după vacanţă, pe motiv că ea nu avea ce căuta pe vasul unui bărbat pe care îl cunoscuse doar de câteva ore, iar postul de reporter ii este pus nin pericol.
Presa tabloida a publicat fotografii  în care Ramona se sărută pe gură cu un milionar bulgar, iar Meme se făleşte cu sânii goi pe puntea iahtului. Mihaela a fost somată de şefi să le pună la dispoziţie, spre difuzare, pozele făcute de ea, pe iaht, cu avertismentul că, în caz contrar va fi dată afară.
Ea s-a conformat, însă gurile rele susţin că de joi ea nu a mai fost văzută la serviciu. Contactată telefonic de reporterii Click!, Meme ne-a declarat: „Poate că-mi voi da demisia, dar nu m-au dat afară. O să vă anunţ în curând ce decizii voi lua. Am primit deja o propunere din partea Kanal D şi o iau serios în calcul”.

Vezi si

Actorul Ryan Reynolds, entuziasmat de experiența ca patron de club de fotbal din Marea Britanie

Actorul canadian Ryan Reynolds, cunoscut mai ales pentru rolurile din Deadpool, Definitely Maybe, The Proposal, …