Thursday , July 18 2024

Membrii trupei Coldplay, extrem de afectați de reacția publicului de la București în timpul piesei manelistului Babasha

Membrii trupei Coldplay au părut extrem de afectați de reacția publicului după momentul din timpul concertului de pe 12 iunie, în care aproximativ o treime din publicul de pe Arena Națională l-au huiduit pe manelistul Babasha, invitat de britanici pe scenă. Piesa cântată de solistul român alături de Chris Martin ar fi semănat cu o manea, ceea ce a atras reacții foarte negative din public.

La finalul piesei, Chris l-a îmbrățișat călduros pe interpretul de 22 de ani. Concertul a continuat la un nivel ridicat, dar Chris a fost vizibil mai puțin interactiv cu publicul, a dezvăluit Hotnews.

„Aseară, la primul concert, Chris și colegii săi au fost șocați. Au auzit imediat fluierăturile violente ale unei părți a publicului contra băiatului invitat de Chris Martin pe scenă, și care a cântat o manea. S-au întrebat ce se întâmplă. Ei au continuat profi concertul, dar au fost afectați. După, au stat ore în șir discutând despre ce e de făcut”, a explicat unul dintre oamenii din echipa de organizare, sub condiția anonimatului, pentru Hotnews.

Concertele din turneul Music of the Spheres World Tour aduc pe scenă oameni obișnuiți sau artiști tineri, invitați de Chris Martin să cânte împreună cu el.

O mare parte a publicului a fluierat un tânăr artist român, care cânta manele, o muzică contestată de o parte a societății, îndrăgită de altă parte. De aproape se scenă, lucrurile au fost și mai dure. I s-au strigat tânărului fraze rasiste și i s-a spus să coboare de pe scenă, au relatat mai mulți martori ocular, relatează sursa citată. După concert, cei de la Coldplay au încercat să înțeleagă. Au folosit masa planificată de la Hotelul Marmorosch, cu mai mulți artiști români, ca să-i întrebe ce cred despre asta. „Am fost acolo, dar nu am vorbit cu Chris Martin. Însă l-am văzut vizibil cătrănit. Sigur, era și obosit, era un mix, dar era cătrănit”, a spus regizorul Tudor Giurgiu pentru Hotnews. „Mi s-a părut hiper exagerat ce s-a întâmplat. Una e să nu-ți placă muzica, chiar să fluieri, OK. Altceva e să strigi: „Dă-te jos, ți…”, cum mi s-a povestit că s-a strigat, chiar de lângă scenă”, a confirmat și regizorul.

Al doilea concert Coldplay începe joi la ora 20:30.

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …