Thursday , December 1 2022

Mel Gibson va juca în comedia "The Hangover 2"

Actorul australian Mel Gibson va interpreta rolul unui specialist în arta tatuajelor în continuarea comediei “Marea mahmureal\/ The Hangover”, informeaz\ Reuters.
O surs\ de la Hollywood a declarat pentru publica]ia Hollywood Reporter c\ rolul actorului australian va fi unul “central” în acest lungmetraj, în care unul dintre personaje va decide s\ mearg\ la un salon de tatuaje dup\ o noapte de be]ie.
Filmul “The Hangover 2” îi va aduce din nou împreun\ pe marile ecrane pe Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms [i Justin Bartha, care au interpretat în filmul din 2009 rolurile a patru prieteni pleca]i într-o c\l\torie plin\ de peripe]ii la Las Vegas pentru a organiza o petrecere a burlacilor. În continuarea acestei comedii, care a avut un imens succes de cas\, ac]iunea se va petrece la Bangkok. Todd Phillips va asigura [i de aceast\ dat\ regia filmului.
Potrivit publica]iei New York Post, actorul australian Mel Gibson va începe în curând film\rile pentru acest rol în studiourile Warner Bros.
Lansarea urm\torului film în care joac\ Mel Gibson, comedia “Beaver”, regizat\ de Jodie Foster, a fost amânat\ de compania Summit Entertainment, din cauza scandalurilor care au afectat via]a personal\ a actorului, anchetat pentru o presupus\ agresiune comis\ asupra fostei sale iubite, Oksana Grigorieva.
Mel Gibson a fost crescut în Australia [i în anii ’90 a fost unul dintre cei mai populari [i mai bine pl\ti]i actori din lume. El a câ[tigat dou\ premii Oscar, la categoriile “cel mai bun regizor” [i “cel mai bun film”, în 1995, cu pelicula “Inim\ neînfricat\”. Celebrul regizor al filmelor “Patimile lui Hristos” [i “Apocalypto” a revenit în ianuarie pe marile ecrane, dup\ o pauz\ de opt ani, cu rolul din thrillerul “Edge of Darkness”.
Comedia “Marea mahmureal\/ The Hangover”, lansat\ pe marile ecrane în iunie 2009, a avut încas\ri de 467,4 milioane de dolari pe plan mondial.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …