Thursday , May 23 2024

Mel Gibson, implicat într-un accident de circulatie

Mel Gibson
Actorul [i regizorul Mel Gibson a sc\pat nev\t\mat dup\ un accident de circula]ie minor, care a avut loc în seara de duminic\, dup\ ce a pierdut controlul automobilului s\u Maserati, pe o strad\ din Malibu, au informat autorit\]ile americane, citate de AFP.
Accidentul, în care nu a mai fost implicat niciun alt automobil, a avut loc la ora local\ 20.35, pe o strad\ din Malibu. “Dintr-un motiv necunoscut, Mel Gibson a virat la dreapta [i s-a lovit de stâncile de pe marginea [oselei”, a declarat poli]ia rutier\ californian\ (CHP) într-un comunicat.
“Mel Gibson a oferit toate informa]iile necesare ofi]erilor de poli]ie sosi]i la locul accidentului, a semnat o declara]ie [i a fost condus acas\ de c\tre un prieten”, a precizat CHP.
“Automobilul s\u a fost remorcat. Ipoteza conducerii automobilului sub influen]a drogurilor sau a alcoolului a fost îndep\rtat\”, se precizeaz\ în acela[i comunicat.
Mel Gibson a mai fost în aten]ia presei cu un scandal în 2006, când a fost arestat în Malibu, pentru c\ a fost prins conducând automobilul sub influen]a alcoolului, cu o alcoolemie de dou\ ori peste limita legal\. Actorul a fost plasat atunci în regim de eliberare condi]ionat\, pentru trei ani, [i a trebuit s\ achite o amend\ de 1.300 de dolari, dup\ o internare obligatorie într-o clinic\ de dezintoxicare.
Atunci, vedeta a [ocat Hollywood-ul dup\ ce i-a spus poli]istului care l-a re]inut c\ “evreii sunt responsabili pentru toate r\zboaiele din lume”. Actorul originar din Australia [i-a cerut ulterior scuze pentru aceast\ afirma]ie.
În ultimele s\pt\mâni, Mel Gibson a avut din nou probleme cu poli]ia din Los Angeles, care îl ancheteaz\ pentru o presupus\ agresiune comis\ asupra fostei sale iubite, Oksana Grigorieva.
Mel Gibson este catolic practicant, a fost crescut în Australia [i în anii ’90 a fost unul dintre cei mai populari [i mai bine pl\ti]i actori din lume. El a câ[tigat dou\ premii Oscar, la categoriile “cel mai bun regizor” [i “cel mai bun film”, în 1995, cu pelicula “Inim\ neînfricat\”. Celebrul regizor al filmelor “Patimile lui Hristos” [i “Apocalypto” a revenit în ianuarie pe marile ecrane, dup\ o pauz\ de opt ani, cu rolul din thrillerul “Edge of Darkness”.

Vezi si

Actorul Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Actorul Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani, anunță pagina de Facebook …