Meghan Markle va fi vocea unui personaj într-un film Disney. Ce va face ducesa cu banii obținuți

12 ianuarie 2020, 19:29

 Meghan Markle a semnat un contract cu compania de producţii Disney pentru a-și împrumuta vocea unui film de animație lansat de aceștia. Banii primiţi de soţia prinţului Harry urmeaza să fie donaţi unei fundații care luptă pentru protejarea animalelor, scrie Yahoo Entertainment, citat de Libertatea.

La doar câteva zile după ce ducii de Sussex au anunțat că se vor retrage din poziția de membri seniori ai Casei Regale britanice și că vor să devină independenți financiar, presa scrie că Meghan Markle a semnat o colaborare cu Disney. Disney va plăti activitatea soţiei prinţului Harry în calitate de voice over, însă banii nu vor intra în contul personal al ducilor de Sussex. În schimb, compania a fost de acord să facă o donaţie către Elephants Without Borders, o organizaţie care ajută la monitorizarea şi protejarea animalelor de braconaj, în schimbul muncii lui Meghan.

Luni, Regina, Printul Charles, printii William si Harry se vor reuni pentru a discuta viitorul ducilor de Sussex, după ce cuplul a anunțat săptămâna aceasta că renunță la statutul lor de membri seniori ai familiei regale britanice, relatează CNN, care citează surse de la Palatul Buckingham.

reportersite