Thursday , October 6 2022

Meghan Markle a încălcat protocolul regal, la întâlnirea cu o voluntară

Marti a fost o zi plină pentru Prințul Harry și logodnica sa, Meghan Markle. Aceștia au ajuns în Scoția, unde au participat la mai multe evenimente oficiale. La unul dintre ele, cei doi s-au întâlnit cu fondatoarea unei organizații caritabile, care a emoționat-o peste măsură pe fosta actriță.
meghan markle hug

Capetele regale nu obișnuiesc să facă demonstrații publice de afecțiune. Meghan, în schimb, de-abia intrată în sânul familiei regale, se obișnuiește mai greu cu toate aceste reguli! Marti, de exemplu, Meghan nu s-a putut abține să nu îmbrățișeze o tânără, care a fondat o organizație caritabile pentru oamenii fără adăpost, și care i-a mărturisit că discursul lui Meghan din 2015, de la conferința UN Woman, a fost cel care a inspirat-o până acum.
Emoționată la auzul acestor vorbe, logodnica Prințului Harry a îmbrățișat-o pe tânăra Alice Thompson, fără să se mai gândească la faptul că încalcă protocolul regal. Oricum, simpatizanții regali n-au taxat-o pe Meghan pentru această acțiune, ci dimpotrivă. Mulți s-au arătat încântați de comportamentul viitoarei Ducese vizavi de cei din jur.
okmagazine.ro

Vezi si

Alec Baldwin scapă de proces după moartea Halynei Hutchins. El s-a înțeles cu soțul victimei, care va deveni producător al filmului „Rust”

Alec Baldwin a scăpat de procesul intentat de familia Halynei Hutchins, directoarea de imagine ucisă …