Saturday , November 26 2022

Megan Fox a pozat în lenjerie intimă pentru Armani

Megan Fox, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, a demonstrat încă o dată că merită această titulatură, pozând provocator pentru o reclamă la lenjerie intimă şi jeanşi Giorgio Armani, informează dailymail.co.uk.
Megan Fox îşi arată formele pozând întinsă pe o canapea din piele, îmbrăcată într-un set de lenejerie intimă din două piese.
Într-o altă fotografie, actriţa îşi expune tatuajele de pe spate, fiind îmbrăcată doar într-o pereche de jeanşi Armani. Tatuajele de pe spatele vedetei reprezintă două citate: unul din “Regele Lear” al lui Shakespeare – “Vom râde cu toţii la fluturii aurii”, şi un al doilea – “Cei ce au dansat au fost consideraţi nebuni de către cei care nu puteau auzi muzica”.
Şedinţa foto a actriţei va face parte din campania de promovare a colecţiei de primăvară 2011 a casei Armani.
Din această campanie face parte şi tenismenul Rafael Nadal, care promovează jeanşii Armani.
După ce s-a afirmat cu rolul din primele două părţi ale francizei “Transformers”, actriţa nu a mai figurat în cea de-a treia parte a filmului, excluderea ei fiind destul de controversată. În timp ce Fox afirmă că filmările pentru “Transformers” au fost un coşmar, ceilalţi actori din distribuţie spun că aceasta nu a fost foarte populară pe platou.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …