Wednesday , November 30 2022

Mega-concert gratuit, sâmbătă noaptea, cu mari vedete internaționale, organizat de Lady Gaga. Fiecare canta de acasa

Elton John, Pharrell Williams, Chris Martin, Paul McCartney, Billie Eilish, Celine Dion, Shawn Mendes, Camila Cabello, Usher, Stevie Wonder, Alicia Keys, Rolling Stones și mulți alții… Toate aceste staruri vor participa sâmbătă la un mega-concert: „One World: Together At Home” (O singură lume: împreună acasă”), organizat de cântăreața americană Lady Gaga și de asociația Global Citizen.

Lady Gaga şi organizaţia Global Citizen au strâns până acum peste 35 de milioane de dolari în beneficiul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Concertul, gratuit, va fi difuzat pe rețelele sociale (Facebook, Twitter, YouTube etc), dar este preluat și de multe canale de televiziune din toată lumea. Va începe la ora 17:00, ora Los Angeles-ului (duminică, ora 3:00, ora României). Lista completă a vedetelor care vor apărea poate fi consultată aici.

Gazde vor fi Stephen Colbert, Jimmy Kimmel și Jimmy Fallon.

Evenimentul este dedicat cadrelor medicale aflate în prim-planul luptei cu pandemia de coronavirus și Organizației Mondiale a Sănătății și se dorește a fi concertul „Live Aid” al noii generații.

Este de departe, cel mai mare eveniment muzical virtual organizat de la începutul pandemiei, de când industria showbiz-ului și-a văzut porțile închise. Reversul medaliei a fost că am asistat la o explozie de concerte live transmise pe internet de muzicienii aflați în izolare.

În 1985, concertul Live Aid, organizat printre alții de Bob Geldorf, a avut loc pe două stadioane, în SUA și Marea Britanie, și a fost un maraton muzical ce a adunat starurile momentului pentru a veni în sprijinul populației din Etiopia, care suferea din cauza foametei.

S-a estimat că 1,9 miliarde de oameni s-au uitat la Live Aid. În 1985, însemna aproape 40 la sută din populația lumii.

digi24.ro

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …