Tuesday , November 28 2023

Matthew Perry, starul din ”Friends”, a avut o relație cu Julia Roberts. S-a despărțit de ea de teamă să nu fie părăsit

Matthew Perry și Julia Roberts au filmat o scenă pentru serialul ”Friends”, după care actorul, încurajat de creatorul serialului, a încercat să o cucerească.

”Trebuia să o curtez și îmi doream ceva frumos. I-am trimis trei buchete de trandafiri roșii și o felicitare pe care scria: ”Singurul lucru mai interesant decât perspectiva ca tu să faci parte din serial este că, în sfârșit, am o scuză să-ți trimit flori.”, a povestit actorul, care a mărturisit că ”răspunsul ei a fost că, dacă i-aș explica în mod adecvat fizica cuantică, ar fi de acord să participe la filmări”.

Fără să stea pe gânduri, acesta i-a trimis o lucrare de cercetare, reușind astfel să o convingă pe actriță să apară în serial.

Actorul și-a amintit, totodată, că în primele zile ale relației lor, comunicau prin fax. ”Uneori, atunci când eram la o petrecere, se întâmpla să fiu cu vreo femeie atrăgătoare, dar scurtam conversația ca să pot merge acasă, să văd dacă am primit un nou fax.”, a mai povestit actorul.

Totodată, Matthew Perry a mărturisit că a fost copleșit de teama de a nu fi părăsit, fapt pentru care a decis să pună capăt relației.

”Să mă întâlnesc cu Julia Roberts a fost prea mult pentru mine. Eram copleșit de ideea că se va despărți de mine. Mă întrebam ce motive ar avea să n-o facă? La momentul acesta nu eram suficient, niciodată n-aș fi fost la nivelul ei. Eram falit, nu aveam încredere în mine și nu puteam să fiu iubit.”, a mai povestit actorul, potrivit Daily Mail, adăugând: ”Așadar, în loc să fac față agoniei de a o pierde, m-am despărțit de ea. Nu pot să vă descriu confuzia de pe fața ei când i-am spus că vreau să ne despărțim”, a mai precizat el.

filmnow.ro

Vezi si

Ozzy Osbourne: Am cancer, dar dacă voi putea face un ultim concert voi fi fericit

Ozzy Osbourne a dezvăluit că medicii i-au găsit o tumoare la coloana vertebrală, în timpul …