Sunday , November 27 2022

Matthew Perry, starul din ”Friends”, a avut o relație cu Julia Roberts. S-a despărțit de ea de teamă să nu fie părăsit

Matthew Perry și Julia Roberts au filmat o scenă pentru serialul ”Friends”, după care actorul, încurajat de creatorul serialului, a încercat să o cucerească.

”Trebuia să o curtez și îmi doream ceva frumos. I-am trimis trei buchete de trandafiri roșii și o felicitare pe care scria: ”Singurul lucru mai interesant decât perspectiva ca tu să faci parte din serial este că, în sfârșit, am o scuză să-ți trimit flori.”, a povestit actorul, care a mărturisit că ”răspunsul ei a fost că, dacă i-aș explica în mod adecvat fizica cuantică, ar fi de acord să participe la filmări”.

Fără să stea pe gânduri, acesta i-a trimis o lucrare de cercetare, reușind astfel să o convingă pe actriță să apară în serial.

Actorul și-a amintit, totodată, că în primele zile ale relației lor, comunicau prin fax. ”Uneori, atunci când eram la o petrecere, se întâmpla să fiu cu vreo femeie atrăgătoare, dar scurtam conversația ca să pot merge acasă, să văd dacă am primit un nou fax.”, a mai povestit actorul.

Totodată, Matthew Perry a mărturisit că a fost copleșit de teama de a nu fi părăsit, fapt pentru care a decis să pună capăt relației.

”Să mă întâlnesc cu Julia Roberts a fost prea mult pentru mine. Eram copleșit de ideea că se va despărți de mine. Mă întrebam ce motive ar avea să n-o facă? La momentul acesta nu eram suficient, niciodată n-aș fi fost la nivelul ei. Eram falit, nu aveam încredere în mine și nu puteam să fiu iubit.”, a mai povestit actorul, potrivit Daily Mail, adăugând: ”Așadar, în loc să fac față agoniei de a o pierde, m-am despărțit de ea. Nu pot să vă descriu confuzia de pe fața ei când i-am spus că vreau să ne despărțim”, a mai precizat el.

filmnow.ro

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …