Friday , February 3 2023

Matthew Perry, Chandler din "Friends", dus de urgenta la spital

Cunoscut pentru rolul lui Chandler Bing din serialul de succes “Friends”, Matthew Perry are fani in intreaga lume, ce au fost extrem de ingrijorati sa auda ca actorul a fost dus de urgenta la spital.
matthew perry

Perry a fost internat intr-un spital din Los Angeles pentru o perforatie gastro-intestinala extrem de grava, ce necesita, in mod obisnuit, o interventie chirurgicala de urgenta, potrivit Daily Mail. Perforatia intestinala poate duce la septicemie daca nu e tratata corespunzator, ce poate fi fatala.
Nu se stie exact ce a cauzat starea grava a vedetei de 48 de ani. Un reprezentant al lui Perry a declarat ca actorul “e foarte recunoscator pentru grija exprimata de toti si cere sa nu fie deranjat cat timp se vindeca.”
Fani din intreaga lume si-au exprimat ingrijorarea si i-au urat insanatosire grabnica actorului cat timp se recupereaza dupa operatie. Se pare ca Perry e acum in afara oricarui pericol.
Perry a vorbit in trecut despre dependenta lui de alcool si de medicamente in timpul filmarilor pentru “Friends”, in incercarea de a aduce in atentia publicului o problema extrem de raspandita in Statele Unite ale Americii.
digi-film.ro
 
 

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …