Sunday , July 21 2024

Matthew McConaughey, despre cei 2 ani departe de Hollywood, ca să scape de comediile romantice

Matthew McConaughey a vorbit despre pauza de doi ani pe care a luat-o de la Hollywood, într-un interviu pentru revista Interview. Actorul de 54 de ani, cunoscut pentru rolurile sale în comedii romantice, a decis la un moment dat să facă o schimbare radicală în carieră și s-a mutat în statul său natal, Texas.

McConaughey a explicat că succesul său în comediile romantice i-a oferit oportunități limitate și simțea nevoia să exploreze alte tipuri de roluri. „Am vrut să încerc și alte lucruri”, a spus el. Perioada de retragere nu a fost una ușoară pentru McConaughey: „A fost înfricoșător. Am avut discuții lungi cu soția mea în care încercam să-mi găsesc o nouă vocație. Mă gândeam că voi preda cursuri de liceu, că o să studiez să fiu dirijor sau că voi fi ghid pentru animale sălbatice” și-a amintit el.

După această pauză, McConaughey a reușit să revină în forță, obținând roluri în proiecte de succes precum „The Lincoln Lawyer”, „True Detective” și „Dallas Buyers Club”. Reflectând asupra experienței sale, McConaughey a recunoscut că succesul la box office era esențial pentru a obține mai multe roluri: „Uneori trebuie să spui „nu” pentru a evita să fii un tipar”.

Într-un interviu la radio, pentru “Beyond The Influence”, Matthew McConaughey a dezvăluit că și-a dorit să devină tata încă de la vârsta de 8 ani, deoarece considera că asta înseamnă succesul. Actorul a vorbit despre modul în care lecțiile tatălui său l-au inspirat să își dorească viața de părinte de la o vârstă fragedă. Matthew a explicat cum părintele său l-a învățat să se adreseze mereu oamenilor cu “domnule” și “doamnă”, iar mintea sa de copil gândea că motivul pentru care trebuie să folosească acești termeni respectuoși era faptul că acei adulți deveniseră părinți.

„Aveam opt ani când m-a lovit aceasta dorință. Am vrut să fiu tată. Îmi amintesc care a fost motivul. Tatăl meu era o persoană care se adresa cu „domni” și „doamne” și „vă rog” și „vă mulțumesc”, iar el mă prezenta prietenilor săi mereu. Aveam opt ani și mă uitam la ei în timp ce le strângeam mâinile și spuneam: Mă bucur să vă cunosc, domnule. Mă bucur să vă cunosc, domnule. Iar la acea vreme, dădusem deja noroc cu mulți dintre prietenii lui de-a lungul anilor, dar acela a fost momentul în care mintea mea de opt ani a gândit următoarele: „Oh, numitorul comun pentru toți acești bărbați pe care îi numesc „ domnule “este faptul că sunt părinți. De aceea sunt “domni”.

filmnow

 

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …