Friday , May 31 2024

Matthew McConaughey a organizat o seară de bingo virtual pentru bătrânii de la un azil

În plină pandemie de coronavirus, Matthew McConaughey a organizat o seară de bingo virtual pentru bătrânii de la un azil din Texas, pentru a-i ajuta să treacă mai ușor peste această perioadă, in care sunt izolati si familiile nu-i pot vizita.

Pentru a-i ajuta pe cei în vârstă să treacă mai ușor peste această izolare, Matthew McConaughey s-a gândit să le aducă zâmbetul pe buze, organizând o seară de bingo virtual. Actorul împreună cu familia sa și-au petrecut weekend-ul jucând bingo împreună cu seniorii de The Enclave at Round Rock Senior Living, un azil din Texas. Pentru a păstra distanțarea socială, jocul a fost realizat online, fiecare membru al azilului participând din camera sa la întâlnirea cu McConaughey.

Actorul a postat un clip video pe pagina sa de Facebook din timpul jocului, în care se auzea strigând : „Avem un I-24, I-24′. Iar în acel moment, două persoane au strigat Bingo. „Oh, avem doi câștigători’, spune Matthew entuziasmat.

La finalul serii, cei de la azilul de bătrâni au vrut să îi mulțumească actorului pentru timpul petrecut împreună și să își arate recunoștința pentru buna dispoziție pe care acesta le-a adus-o. Toți au scris mesaje personale pentru Matthew în semn de apreciere.

La începutul lunii, McConaughey a postat un clip video pe pagina sa de Twitter în care îi îndemna pe oameni să aibă grijă de ei și de cei din jur. De asemenea, preciza că în aceste momente este extrem de important să rămânem uniți pentru a putea face față pandemiei.

elle.ro

Vezi si

Nicky Minaj, Hardwell și Rita Ora, pen scena SAGA FESTIVAL, la București, în iulie

Cea de-a patra ediție SAGA FESTIVAL va avea loc vara asta, de pe 5 pe …