Tuesday , December 6 2022

Matt Damon: "Angelina si Brad traiesc ca niste prizonieri"

Actorul american Matt Damon a declarat într-un interviu recent că nu şi-ar schimba pentru nimic în lume viaţa cu cea a bunului său prieten Brad Pitt, deoarece acesta şi iubita lui, Angelina Jolie, sunt obligaţi să trăiască “precum nişte prizonieri”.
“Am prieteni care trăiesc ca nişte prizonieri. Brad Pitt şi Angelina Jolie, de exemplu”, a declarat Matt Damon pentru televiziunea germană TELE5, la sfârşitul săptămânii trecute, informează accesshollywood.com.
“Ei nu pot să meargă pur şi simplu într-un loc”, a continuat Matt Damon. “Dacă vor să iasă să facă o simplă plimbare, totul se transformă într-un incident internaţional”, a mai spus acesta.
Deşi Matt Damon este un star la fel de cunoscut ca şi bunii lui prieteni Jolie şi Pitt, el se simte fericit pentru că are posibilitatea de a duce o viaţă normală.
“Sunt cu adevărat norocos, deoarece pot să iau tot ce este mai bun din ambele lumi. Fac meseria care-mi place şi nu am nevoie de trupe paramilitare care să mă apere atunci când ies să mă plimb prin faţa casei mele”, a declarat Damon.
Starul îşi concentrează atenţia asupra familiei sale – soţia Luciana şi cele patru fiice ale cuplului – şi încearcă să ducă o viaţă cât mai departe de atenţia de la Hollywood.

Vezi si

A murit Kirstie Alley, actrița cu trei premii Emmy din comedia „Uite cine vorbește” și din sitcomul „Cheers”

Actrița Kirstie Alley, câștigătoare a trei premii Emmy și care a jucat în filme cunoscute, …